12 grunde til at vælge Thinkific som kursusplatform

Der er mange online kursusplatforme, der giver dig mulighed for at oprette og sælge dine egne onlinekurser og det kan være meget svært at gennemskue præcis, hvad du får og hvad du har brug for, når det hele først kører.

Jeg taler ofte med kommende kursusgivere, der har brugt meget tid på at researche online uden at komme nærmere en beslutning om hvilken platform, der er den rigtige for dem. Og der findes gode løsninger for alle.

Her er 12 grunde til at vælge Thinkific

1. Thinkific er en populær brugervenlig, robust og hosted kursusplatform

med kursusskabeloner og drag-and-drop opbygning af sider. Det gør det nemt at oprette dit onlinekursus eller din medlemsside og få det ud til dine kursister.

Det er vigtigt, at det er til at have med at gøre, for det er ikke der din spidskompetence ligger. Du skal bruge din tid på det, du brænder for og som du er specialist til. Det er kan du trygt gøre, når du ved, at din kursusplatform leverer

2. Thinkific har alle de kursusoprettelsesfunktioner, der gør det hurtigt og nemt

Når du har udarbejdet dit kursusmateriale, er det superhurtigt at lægge det ind på platformen. Du kan uploade forskelligt indhold, som f.eks. videoer, lyd og PDF’er i et samlet upload. Du kan indlæse quizzer og spørgeundersøgelser direkte fra en CSV-fil. Det er virkelig tidsbesparende.

3. Du kan levere live undervisning direkte fra platformen

Med Thinkific kan du tilbyde live lektioner, modtage afleveringer fra dine kursister, udstede certifikater og benytte avancerede quizzer, der skal gennemføres, inden din kursist kan fortsætte med kurset.

4. Private og skjulte kurser

Du kan udover at have de kurser, som alle kan se og tilmelde sig også have skjulte kurser og private kurser. De private er synlige, men besøgende kan ikke tilmelde sig direkte. Det kræver en adgang fra dig, hvilket giver dig fuld kontrol over, hvem der kan deltage.

De skjulte kurser er kun tilgængelige via et link til kursets landingsside. Skjulte kurser bruger man f.eks. på medlemssider.

5. Indbyggede avancerede funktioner

Thinkific har flere forrygende og ret avancerede funktioner i Growth-pakken. Et eksempel er “Grupper”, som giver dig mulighed for at sælge dine kurser til virksomheder og organisationer, som vil tilbyde kurset til flere medarbejdere.

På den måde kan du massesælge dine kurser, tilmelde flere deltagere på én gang, sende direkte mails ud til hele eller dele af gruppen, spore deres fremskridt og generere diverse rapporter.

6. Udvidede funktioner med apps

I Thinkifics App Store kan du finde og installere apps med få klik, som derefter tilføjer nye eller udvidede funktioner til din kursusplatform.

Der ligger pt. knap 40 apps (og der tilføjes løbende flere) specielt tilpasset kursus-skabere. Det er software til f.eks. e-mail-automatisering, sporing, kursist-engagement og salg. Nogle integrationer er gratis, andre ikke. De betales direkte til udvikleren, ikke til Thinkific.

7. Fællesskab

Thinkific har en indbygget Community funktion, hvor kursister kan kommentere og stille spørgsmål direkte i den enkelte lektion, hvilket øger engagementet og læringen.

8. Partnerskaber

Der er indbygget en affiliate funktion, der registrerer og opgør dine affiliate partneres provisionsandel. Affiliate partnere er en smart markedsføringsstrategi, der øger din passive indtægt. Du betaler kun udbytte, hvis og når dine affiliate partnere bringer dig kunder.

9. Man får virkelig meget for pengene

Thinkific har lige nu en gratis version, som man kan starte op på og blive på, hvis man kun har ét kursus. Vil man mere end det eller have mere end de få basisfunktioner, skal man på en betalingsløsning. Den mest populære Thinkific PRO koster lige godt kr. 500,- om måneden (hvis man betaler pr. år ellers er det ca. kr. 630,- pr. mdr.). Udvidelsen Growth koster 10 cent pr kursist pr mdr. fra kursist nr. 101.

10. Der er masser af hjælp at hente direkte fra din admin-profil

Thinkific har et fremragende Help center, live support og gratis kurser designet til at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed med Thinkific som din kursusplatform.

11. Du har fuld kontrol

Selv om du har din online undervisningsvirksomhed liggende på en hosted kursusplatform, har du fuld kontrol over dine priser, dine kursistdata og dine forretningsbetingelser (rabatter, tilbagebetalingspolitik, mm.). Thinkific blander sig ikke.

12. Du kan udarbejde rabatkuponer og bruge dem strategisk i din markedsføring

Rabatkuponer kan oprettes til alle dine produkter uanset, hvilken betalingsplan, de har valgt og du kan oprette så mange forskellige, du har lyst til og brug for. Det er godt at have i sit markedsføringsarsenal. Du kan f.eks. give dine abonnenter en rabatkupon til dit nye kursus. Du kan lave et begrænset antal rabatkuponer, så det bliver først til mølle princippet.

Thinkific er i rivende udvikling og forbedres og udbygges løbende med stor fokus på resultater for både dig og dine kursister.

Et onlinekursus genererer ekstra indtægt og øget frihed og Thinkifics passion og mission er, at du skal kunne oprette onlinekurser præcis, som du vil og undervise på dine egne præmisser på en nem og sikker platform, der matcher dit brand, så du kan skalere din virksomhed og forfølge dine drømme baseret på, hvad der er bedst for dig og dit publikum.

Vil du se ind bagved?

Thinkific (reklamelink til 30 dage gratis på PRO+Growth) er et LMS (learning management system), som jeg plejer at kalde en kursusplatform, for det er en komplet, hosted løsning.
Jeg har udarbejdet en demo, der viser dig de forskellige lektionstyper mm., så du kan finde ud af, om Thinkific er noget for dig.

Du har adgang til demoen i 14 dage her:
https://kurser.onlineakademiet.dk/courses/thinkific-demo

Eller vil du bare hjælpes i gang med det samme? Så er

IMPLEMENTERINGSKURSET

Fra NYbegynder til Thinkific PRO

lige noget for dig!
Du bliver i kurset guidet igennem hele opsætningen af din egen kursusplatform på Thinkific med korte demo-videoer, tjeklister, guides og procedureark til de tilbagevendende opgaver. Intet er sprunget over! Opsæt Thinkific i dit eget tempo og del din viden med dit publikum!