85+ layouts, du kan kopiere med ét klik!

Jeg er stor fan af Avada WordPress temaet.

Jeg har indtil for nyligt arbejdet med både Divi fra Elegant Themes og Avada fra ThemeFusion, men arbejder nu kun med Avada, for Divi når ikke Avada til sokkeholderne, hvis du spørger mig.

-Hvorfor?, spørger du…

Divi fik drag-and-drop og visuel editor længe før Avada og det argumenterede for Divi, men der er så mange indstillingsmuligheder på hvert eneste niveau, så det bliver overvældende for den uøvede.

Man skal indstille og tage stilling KONSTANT, hvis man vil skabe en spændende og velfungerende hjemmeside.

Det er nemt for den øvede, men det tager l-a-a-a-n-g tid og det er ikke så vildt nemt for en nybegynder at overskue alle mulighederne.

Man kan vælge at arbejde med den visuelle editor – altså muligheden for at arbejde direkte på hjemmesidens ”font end”. Det løser dog ikke alle problemer, hvis man vil lave større ændringer eller tilføjelser. Jeg synes derfor, at Divis mange fordele så absolut også er Divi helt stor ulempe.

I Avada har man de samme muligheder med en visuel editor, men her er indstillingerne LANGT nemmere at komme igennem og der er meget større variation i demoerne.

Sandsynligheden for, at du ikke er en passioneret webdesigner-kode-ekspert er stor, men det ændrer jo ikke på dit ønske om at have en forrygende hjemmeside, som du selv har lavet eller i det mindste nemt kan vedligeholde. Det skal være nemt, ukompliceret og overskueligt ellers giver man op.

Det behøver ikke være super kompliceret at lave en lækker hjemmeside.

Der er noget (meget lidt) teknik – ja – men resten er research, planlægning og noget alle kan gøre… uanset it-niveau.

Jeg har lavet en planlægningsguide, som kan hjælpe dig igennem.

Anatomien i en forrygende hjemmeside, der leverer hver gang

Tænk på din hjemmeside, som var den en fysisk butik. Du skal nemlig give dine kunder og besøgende præcis den samme oplevelse af venlig service og imødekommenhed, som du ønsker dig, når du går ind i en butik.

Der er ikke noget mere irriterende end at styrte rundt efter et produkt eller en information, du bare ikke kan finde.

Det samme gælder på hjemmesider.

Og problemet med dem er, at der står ingen i hjørnet og holder øje med de ansatte. Hvis de ikke leverer, smutter folk videre til en bedre side med bedre service, bedre navigation, bare bedre…! Og de kommer aldrig tilbage!

Jeg elsker Avada og anbefale det til alle.

Øvede som ikke øvede.

De udvikler temaet konstant, selvom det allerede forrygende godt. De har en fremragende kundesupport, FAQ og masser af demovideoer.

Der er i dag mere end 85 fuldt udbyggede hjemmesideskabeloner, som du kan vælge at kopiere helt eller delvist. Du kan mikse og matche og få det præcis, som du vil have det.

Du kan f.eks. kopiere blogopsætningen fra én skabelon og forsiden fra en anden, vælge ”om os” siden i en tredje og kopiere et enkelt element fra en fjerde. Der er ingen grænser.

Alt kan oversættes, skiftes og ændres, indtil du er tilfreds.

Få alt hvad du behøver i ét WordPress-tema

Vil du bygge din drømmehjemmeside eller webbutik? Hent et  Avada-temaet og forvandl din vision til virkelighed på få timer.

Sælg til dit publikum.

Sådan tilbyder du de rigtige produkter til dit publikum hver gang.”

Gratis minikursus til dig, der bøvler med at få gang i din online business eller skal til at begynde at sælge produkter eller ydelser.

Kurset består af 4 korte lektioner, et resumé og 2 mini teori-lektioner.

Jeg har et par spørgsmål til dig, inden du starter og lige efter lektionerne, som jeg håber, du vil besvare. 

Din mening betyder nemlig rigtig meget. 🙂

Klik her for at gå til kurset