Dit første minikursus

Jeg er sikker på, at du har et talent eller en interesse, som er din store passion. Problemet er, at du ikke ved, hvordan du kan omsætte din passion til noget rentabelt, som du kan dele med andre.

Du ved selvfølgelig, at folk laver online kurser og tjener penge på det, men du kan ikke se dig selv gøre det samme.

Og det er helt forståeligt. Det er svært at tage det første skridt, når man intet ved om, hvordan man gør.

Der er mange overvejelser:

  • Hvilket udstyr du skal vælge
  • Hvilken platform, der er den bedst egnede
  • Hvordan du finder det gode emne, så du kan tjene penge på din særlige viden og hjælpe folk samtidig
  • Hvordan du strukturerer og sammensætter dit kursus

Det er let at give op. Men der er hjælp at hente:

Jeg har lavet den ultimative guide til dig, der vil lave dit første online kursus (Jeg lover dig, at det bliver det første af en lang række, når du først kommer i gang! 🙂 )

Jeg guider dig igennem, så du kan kreere dit allerførste online minikursus lynhurtigt, næsten gratis og uden månedlige udgifter til diverse platforme.

Med i kurset er en hotline til mig.

Jeg har lavet mange små og store online kurser og digitale informationsprodukter, som f.eks. skabeloner og PDF’er til salg. Du kan spørge mig om alt vedrørende online kursuskreation i den lukkede Facebookgruppe og i chatfunktionen inde i selve kurset.

Den ultimative guide til dit online kursus er et kort, fokuseret kursus, som du kan tage, IMENS du selv udarbejder dit kursus. Trinene i kurset er nemlig trinene i udarbejdelsen af et kursus. Det fungerer nærmest som en online workshop, hvor du har et færdigt resultat, når kurset er slut. Det kan gøres på én weekend, hvis du har forberedt dig.

Med i kurset er der tilføjet modul 0, som tager dig med gennem den forberedelse. Intet er overladt til dig selv.

Du lærer, hvordan du konverterer dine talenter og ekspertise til et online kursus – også selv om du er den, der ved allermindst om it i hele byen. Hvis du kan følge en trin-for-trin vejledning, så kan du lave et online kursus.

Bonus 2 i kurset er min egen køreplan til hhv.  et mikrokursus på og et minikursus, som du let kan kopiere.

Spring ud i det.

Opret dine egne online kurser og skab en forretning eller øg din indtægt betydeligt med et værdifuldt supplement til din virksomhed.

Vil du vide mere om digitale info produkter?

Hvis du gerne vil lave et online produkt, et lille kursus, en e-bog, en lydfil, men ikke kan komme igang, vil jeg gerne invitere dig indenfor i vores gratis minikursus.

I kurset bruger jeg ord som “kunde” og “sælge”, men jeg kunne lige så godt have sagt “publikum” og “formidle”, for alle – selvstændige, ansatte, NGO’ere – kan med fordel bruge online kurser og digitale infoprodukter til at formidler viden på en spændende og inspirerende måde til deres målgrupper:

Sådan bliver du klar til dit online kursus

Minikursus, der består af 5 minilektioner med arbejdsark, som hjælper dig med at finde ud af, hvad der stopper dig i at kreere dit eget lille online kursus. Gå til kurset >>

Og hvis du er klar til at kreere dit første online kursus, kan du gå direkte til den ultimative guide her:

Jeg håber, vi ses i Den ultimative guide og i Facebookgruppen. Der er masser af hjælp at hente.

På glædeligt gensyn,