Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Onlineakademiet, CVR-nr. 21826790

Betaling og levering

Produkterne kan betales med Visa, MasterCard og PayPal.

Der gives ikke adgang til et onlinekursus eller andre produkter, før betaling er modtaget.

Alle priser er i danske kroner og eksklusiv moms.
Vi sender straks efter købet en faktura til den opgivne email-adresse.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre. Vi modtager udelukkende besked om, at købet/tilmeldingen er betalt.

Adgang til onlinekurser sker omgående via det login kunden selv opretter i forbindelse med betaling. Andre digitale produkter leveres som regel i løbet af få minutter via email. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordrefeltet.

E-mail adressen kan altid ændres enten ved at maile til os på info@onlineakademiet.dk eller rette den selv under “din profil”.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og øvrige digitale produkter tilhører Onlineakademiet.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt.

Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, redigere eller give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet eller dele deraf, uden forudgående skriftlig aftale med Onlineakademiet.

KØB AF ONLINEKURSER

Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart disse købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres.

Det købte digitale produkt betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed har adgang til det pågældende digitale produkt.

Ved køb af online produkter fraskriver du dig de normale 14 dages returret.

Du har som køber to års reklamationsret i følge købeloven.

Vi forbeholder os ret til at ændre betingelserne uden varsel.