Skab mere end bare kurser: Skab en forretning med Thinkific

Forestil dig, at du kan omsætte alt det, du ved, til noget, andre vil betale for at lære. Det er lige præcis, hvad Thinkific hjælper folk med. Det er en platform, hvor du kan tage det, du brænder for, pakke det som et online kursus eller flere på en medlemside og så dele det med verden. Og det bedste? Du behøver ikke at være en haj til teknik for at komme i gang. Alle der kan bruge en smartphone kan være med.

Fra hobby til forretning

Med Thinkific er det nemt at oprette sit online kursus, få det offentliggjort og solgt. Uanset om du er en sand mester til yoga, en haj til fotografi eller har en anden spændende færdighed, så giver Thinkific dig redskaberne til at lave kurser, som folk faktisk har lyst til at betale for. Det er din chance for at tage din passion og gøre den til din levevej.

Du betaler kun abonnement. Din omsætning er din

Du bestemmer selv, hvad dine kurser skal koste og der kommer ingen skjulte gebyrer eller komplicerede aftaler oveni. Du betaler et månedligt eller årligt kontingent til Thinkific og derefter er kursusplatformen din. Du bestemmer design, indhold og prisen for dine kurser.  Og hvis du drømmer om en mere stabil indtægt, så er medlemskaber måske noget for dig. Det er din mulighed for at skabe et fællesskab omkring dine kurser og tjene penge måned efter måned.

Dit personlige præg

Noget af det fedeste ved Thinkific? Du kan gøre platformen til din helt egen. Din stil, dit brand, din måde at gøre tingene på – det er det, der tæller. Du kan tilpasse alt lige fra, hvordan kurserne ser ud, til quizzer og opgaver. Det hele kan skrues sammen, så det passer perfekt til dig og din undervisningsstil.

Og du kan tilpasse din url, så din kursusplatform er helt integreret med din hjemmeside.
Vores Thinkific side hedder f.eks. kurser.onlineakademiet.dk/ og ingen, der ikke kender opbygningen af Thinkific kan se, at det ikke er en side, der ligger under hjemmesiden her. Det er tjekket og får tingene til at hænge sammen.

Arbejder med de software, du kender

Thinkific kan integreres med alle de værktøjer, du allerede bruger i din markedsføring. Nyhedsbreve, sociale medier – you name it. Du finder integrationerne i den indbyggede app store.

Du er ikke alene

Det kan være en stor mundfuld at udvide sin forretning med kurser eller en medlemsklub. Der er rigeligt at se til med selve indholdet og markedsføringen. Derfor er det så utrolig vigtigt at have en intuitiv og helt enkel kursusplatform, der er til at finde ud af og hvor du ikke kan F*cke ting op bare du lige er uopmærksom i et sekund. Men på trods af det kan du jo løbe ind i udfordringer, som du ikke lige kan løse uden hjælp og her er Thinkific også din ven. Deres support er i top og så er der et helt community af andre kursusskabere, som du kan sparre med.

Du kan også få hjælp af os i Onlineakademiet

Vi har lavet den ultimative implementeringsguide på dansk med korte demonstrationsvideoer on hvert enkelt emne i opsætningen, krydret med god råd og tips.

Kort og godt

Du kan sagtens bruge andre kursusplatforme – og der er mange. Tjek udvalget og se, hvad de kan tilbyde, men kom i gang, for online kurser er mere end bare en måde at tjene penge. Det er en chance for at dele det, du er god til, og måske endda gøre en forskel for nogen.
Så næste gang du overvejer, hvad du skal gøre med din viden eller dine færdigheder, så husk på, at Thinkific er et virkeligt godt valg. Du kan klikke på vores reklamelink og få adgang til det hele i 30 dage ganske gratis. Du kan sætte dit kursus op og være begynde at sælge det, inden du skal betale en penny til Thinkific. Og hvis du skulle beslutte dig for, at det ikke er noget for dig, så skal du blot nedgradere dit abonnement til gratis. Det er nemt og kræver kun 4 klik 🙂

IMPLEMENTERINGSKURSUS

Opret og administrer dit eget affiliate program på Thinkific

Bliv guidet igennem opsætningen af din egen affiliate portal på Thinkific med 6 korte videoer og en PDF opsætningsguide.
Du får ideer til, hvordan du bedst hjælper dine affiliate partnere og du får tjeklister, materiale- og e-mailskabeloner, så du nemt og hurtigt kan udarbejde materiale til dine affiliate partnere.

Selv hvis du ikke vil oprette dit affiliate program på Thinkific, er kurset alle pengene værd pga. de mange skabeloner og guides.

IMPLEMENTERINGSKURSUS

Boost din omsætning med affiliate salg

hvordan du selv kan blive affiliate partner og tjene penge på at henvise dine abonnenter og følgere til dine yndlingsprodukter.