Affiliate marketing: Vil du ha' en check hver måned?

Du kan supplere din indtægt med et større eller mindre beløb hver måned ved at tilmelde dig affiliate programmer.

Mens nogle affiliate partnere først vælger lukrative nicher, hvor de finder tilbud, de kan promovere og derefter finder et publikum at promovere dem til, udnytter andre affiliate partnere mulighederne for at skabe en supplerende indtægt til deres virksomhed gennem markedsføring af affiliate produkter til deres eksisterende publikum. Det er det, jeg taler om i dette indlæg.

Hvor ofte kan jeg køre affiliate promoveringer?

Det er et meget almindeligt spørgsmål, når man er ny affiliate partnere og det er et godt spørgsmål for i takt med, at du bliver mere og mere erfaren i at køre affiliate promoveringer og kampagner, vil du opdage, at der opstår et utal af muligheder. Det er derfor helt afgørende for din egen virksomhed, at du ikke udtrætter dit publikum og udvander dit eget brand ved at promovere andre virksomheders produkter alt for meget.

Min holdning er LESS IS MORE i den forbindelse, for du skal huske formålet med din egen virksomhed!

Et godt pejlemærke for din affiliate indsats vil være den gode gamle 80/20 regel, hvor du bruger mindst 80 procent af tiden på at fremme din egen virksomhed og max. 20 procent af tiden på at fremme andres.

Sådan kommer du i gang

Inden du ansøger om at blive affiliate partner, er der nogle oplysninger, du skal være villig til at dele og nogle betingelser, du skal acceptere:

  • Personlige informationer som dit navn, adresse, cvr.nr og bankoplysninger
  • Information om din hjemmeside og sociale medier. Det kan være information om trafikken på din side, hvor mange følgere, du har på sociale medier, størrelsen på din e-mailliste, osv.
  • Du skal acceptere deres affiliate aftale

Bemærk: Der kan være forskellige krav til dig som affiliate partner og virksomheden bag affiliate programmet (eller affiliate netværket) skal godkende dig, inden du kan gå i gang.

Hvorfor overveje affiliate marketing?

Det er oplagt, når du sælger onlinekurser og digitale produkter. Dine kunder, klienter og kursister taler allerede om dig. De kender dine produkter. Og de er glade for dem. Derfor kan du med fordel tilbyde dem en affiliate aftale og dermed give dem endnu større lyst til at tale om dine produkter!

Affiliate netværk

Herunder har jeg listet nogle affiliate netværk, som vi har erfaringen med. Der er mange flere. Find dem med en Googlesøgning: “Affiliate netværk/affiliate marketing

Danske/nordiske affiliate netværk:

Udenlandske netværk:

Andre indlæg om:

Serien om affiliate marketing handler om de forskellige måder at bruge affiliate-aftaler som markedsføring i online business:

  1. Affiliate marketing: Hvem, hvad og hvordan?
  2. Affiliate marketing: Vil du ha' en check hver måned? (dette indlæg)
  3. Affiliate marketing: Sådan finder du de perfekte produkter
  4. Affiliate marketing: Sådan promoverer du dine affiliate links

IMPLEMENTERINGSKURSUS

Opret og administrer dit eget affiliate program på Thinkific

Bliv guidet igennem opsætningen af din egen affiliate portal på Thinkific med 6 korte videoer og en PDF opsætningsguide.
Du får ideer til, hvordan du bedst hjælper dine affiliate partnere og du får tjeklister, materiale- og e-mailskabeloner, så du nemt og hurtigt kan udarbejde materiale til dine affiliate partnere.

Selv hvis du ikke vil oprette dit affiliate program på Thinkific, er kurset alle pengene værd pga. de mange skabeloner og guides.