Affiliate marketing: Sådan finder du de perfekte produkter

Om du får succes med din affiliate marketing afhænger helt af, om du finder de produkter eller ydelser, der passer med din virksomhed og rammer behovet, lysten eller ønsket hos din målgruppe..

Du får ikke succes som affiliate partner, hvis du blot leder efter de dyreste produkter, som giver den højeste provision og så spammer din liste med de tilbud. Faktisk skal du afvise langt de fleste muligheder. Du skal være kræsen og kun vælge det, der virkelig kan hjælpe din målgruppe.

4 overvejelser, du altid skal gøre dig:

  1. Sæt dit publikum først! Du skal ALDRIG markedsføre de produkter, der ikke matcher formålet med din virksomhed. De produkter, du sætter dit navn og anbefaling bag, skal matche dit publikums behov, ønsker og økonomiske formåen. Affiliate marketing må aldrig styre formålet med dit indhold eller din kommunikationsstrategi.
  1. Vær tro over for din virksomhed. Promover kun produkter og ydelser som matcher din forretningsfilosofi og som du vil være stolt af at promovere. Husk på, at affiliate marketing fungerer, fordi dit publikum stoler på dig. De lytter til dig, fordi de kender og har tillid til dig. Den tillid sætter du på spil, hvis du promoverer produkter og ydelser, der ikke er i overensstemmelse med din kerneforretning, tone og stil.
  1. Kig på tallene. Tjek konverteringsraten. Hvis et produkt giver en høj provision, men har en dårlig konvertering (meget få køb), så er det måske ikke din tid og indsats værd.
  1. Tjek konkurrencen. Se dig omkring og find ud af, hvad dine konkurrenter gør. Promoverer de præcis de samme ting? Hvis de gør, kan det være fordi det er et godt program, gode produkter og/eller gode konverteringsrater. Men vil det være din tid og indsats værd, hvis alle andre promoverer præcis de samme produkter?

De perfekte affiliate tilbud

Der er mange måder at finde de perfekte affiliate tilbud. Du kan finde dem på diverse affiliate netværk og du kan finde dem via produkternes og ydelsernes hjemmesider.

  • Kig i footeren på de virksomheders hjemmesider, som du er interesseret i. Der vil ofte ligge et link til deres affiliate program
  • Lav en søgning på Google: ”virksomhedens navn + affiliate”

De store virksomheder har dedikerede affiliate managers, som yder support og leverer materiale for at sikre, at du får succes med din markedsføring af deres produkter.

Andre indlæg om:

Serien om affiliate marketing handler om de forskellige måder at bruge affiliate-aftaler som markedsføring i online business:

  1. Affiliate marketing: Hvem, hvad og hvordan?
  2. Affiliate marketing: Vil du ha' en check hver måned? 
  3. Affiliate marketing: Sådan finder du de perfekte produkter (dette indlæg)
  4. Affiliate marketing: Sådan promoverer du dine affiliate links 

IMPLEMENTERINGSKURSUS

Opret og administrer dit eget affiliate program på Thinkific

Bliv guidet igennem opsætningen af din egen affiliate portal på Thinkific med 6 korte videoer og en PDF opsætningsguide.
Du får ideer til, hvordan du bedst hjælper dine affiliate partnere og du får tjeklister, materiale- og e-mailskabeloner, så du nemt og hurtigt kan udarbejde materiale til dine affiliate partnere.

Selv hvis du ikke vil oprette dit affiliate program på Thinkific, er kurset alle pengene værd pga. de mange skabeloner og guides.