Har du stillet dig selv et af følgende spørgsmål?

  • Hvordan i alverden laver man et online kursus?

  • Hvordan får jeg flere kunder med en e-mailliste?

  • Jeg vil gerne sælge pdf’er. Hvordan gør jeg det?

  • Hvad er et digitalt info produkt?

  • Hvordan tiltrækker jeg de rigtige kunder, dem der er interesseret i mit produkt, program eller service?

  • Hvordan annoncerer man bedst på Facebook?

  • Hvordan laver man en god præsentation, der fanger og overbeviser publikum?

  • Hvordan udnytter jeg min tid bedre?

  • Online marketing…Hvordan gør man?

“Det er vigtigt for dig og din succes og vi viser dig hvordan!”

DET ER DERFOR, VI ER HER

Vi gør det let for dig!

Vi viser dig det hele trin for trin og gør online markedsføring nem, sjov og overkommelig for dig, der har travlt med andre ting!

Her kan du lære alt det, som du har brug for, for at kunne tiltrække flere besøgende, konvertere dem til kunder og få succes med din online markedsføring.

Du får tips, ideer og masser af gratis ressourcer.

Min erfaring med online marketing

Hej, jeg hedder Lene

Jeg kan udstyre dig med viden, redskaber og trin for trin instruktioner, så du kan tiltrække dine ideelle kunder og få en velsmurt “social medie maskine”, så du med minimal indsats kan få succes med din online business.

Jeg har arbejdet med online business siden 2004, hvor jeg sammen med min mand etablerede “Estilo de Vida” – en netbaseret virksomhed, der solgte danske livsstilsprodukter i Spanien. Det var i den spæde start med e-mailmarkedsføring og blogindlæg og min interesse for den strategiske side af e-handel og markedsføring på nettet voksede. Jeg blev meget optaget af de amerikanske it-guro’er, der bare var langt foran os andre og arbejdede med at oversætte de amerikanske metoder til danske/spanske forhold.

I 2006 vendte vi tilbage til Danmark og jeg fortsatte freelance med rådgivning til mindre virksomheder om e-handel og brugervenlighed. De sociale medier kom samtidigt buldrende sammen med min interesse for content marketing via blogs og sociale medier.

Jeg har sideløbende med mit job uddannet mig inden for informatik, kommunikation og evaluering på masterniveau lige som jeg har deltaget i et hav af online kurser – både som elev og som underviser.

I efteråret 2013 etablerede jeg Sociale medier online, hvor jeg med et lille team tog mig af markedsføring på sociale medier, content produktion, hjemmeside design, SEO og evaluering af hjemmesider. Det var her udarbejdelse af vejledninger og minikurser om sociale medier og marketing tog sin start.

I 2016 tog ”Sociale medier online” navneforandring til Online akademiet. Vi arbejder nu med udvikling, produktion og salg af online undervisningsmateriale, har nogle få live work shops og enkelte foredrag.

Derud over leverer vi ydelser i form af opsætning af diverse systemer, som f.eks. kursusplatformene Thinkific, Simplero og Teachable, E-mailplatforme som MailChimp og ConvertKit og WordPress hjemmesider i Elegant themes (mest populære tema i verden) og Avada, der altid ligger i top10, mm.

Se alle vores ydelser her