Hej, jeg hedder Lene Sommerlund Flindt

Jeg har stor passion for at hjælpe klienter og kursister i gang med online business med målrettede, overskuelige online kurser, smarte systemer, der bare spiller sammen og effektiv markedsføring på Facebook.

Jeg kan udstyre dig med viden, redskaber og trin for trin instruktioner, så du kan tiltrække dine ideelle kunder og få succes med din online business.

Jeg laver ikke meget mad (faktisk laver min mand det hele), men jeg tænker i opskrifter, trin for trin og logiske rækkefølger….

Jeg underviser og coacher primært virksomhedsejere, der gerne vil tiltrække deres ideelle klienter, kunder og kursister med de helt rigtige online informationsprodukter. Det kræver – ud over gode online kurser – en velsmurt online markedsføringsmaskine.

Jeg har siden 2008 udarbejdet online kurser, infoprodukter, testet it-systemer, arbejdet med brugervenlighed og online markedsføring.
Undervejs har jeg uddannet mig på masterniveau i informatik, evaluering, ikt og læring og projektledelse og nydt hvert øjeblik. Min store passion er at suge og formidle viden.

I vores kursus: Den ultimative guide til dit online kursus guider jeg vores kursister igennem forberedelse, fremstilling og udgivelse af et online kursus ved hjælp af videovejledninger, teksthæfter og effektive arbejdsark, så de kan udarbejde deres online kursus, tiltrække og hjælpe deres ideelle kunder og klienter Og nyde processen.

Den ultimative guide er omdrejningspunktet her i Online akademiet. Alle vores andre kurser, produkter og ydelser udspringer fra det.

 • Vi tilbyder både gratis og betalingskurser om de forskellige elementer i online business
 • Vi tilbyder praktisk hjælp til dig, der ikke har tid, lyst eller mod på de tekniske ting og sager i online business
 • Og vi tilbyder coaching, så du kan lære de ting, du gerne vil kunne gøre i din virksomhed.

Lidt trivialviden om mig:

 • Jeg elsker kaffe – elsker kaffe!

 • Jeg rider islænder og har 2 hunde (dansk-svensk gårdhund og dobermann).

 • Jeg er gift med Gert og mor til 2 voksne børn.

 • Jeg var ret god til Trivial Persuit – Nu googler jeg lynhurtigt ;)…og foretrækker Code names og Dixit!!

 • Jeg er hispanofil…jeg elsker alt spansk…sproget, kulturen, naturen, maden, rødvinen…

 • Jeg er sønderjyde, men har også boet i Århus, Odense, København, Albir, Foya Blanca og nu Fredericia.

 • STOR fan af Fredericia teater og Operaen!

 • Frivillig på Veteranhjem Trekantsområdet.

 • Jeg elsker TEDTALK – 20 min. spændende, underholdende, overraskende, lærerige foredrag.

Jeg er vild med online kurser, fordi de:

 • kan hjælpe folk med fokuseret viden – let, enkelt og hurtigt

 • gør os alle uafhængige af tid og sted

 • skaber fantastiske, rentable systemer i din virksomhed

 • optimerer og automatiserer indtjeningen i din online business

 • giver frihed 💖

E-mails fra os kommer hele vejen rundt om online business.

Vi arbejder med 4 kategorier, der alle hører til i succesfuld online business og det er:

 • Kategori 1: Fundamentet. Her finder du alle de generelle og grundliggende ting i online business – det, der skal være på plads, inden man kan annoncere og sælge online produkter, som spørgeundersøgelser, branding, content, hjemmeside, e-mailliste, produktivitet, opsætning af diverse systemer, osv.

 • Kategori 2: Online markedsføring. Sociale medier – især Facebook og annoncering på Facebook/instagram, e-mail sekvenser og automatiseringer, landingssider, formularer, salgstragte.

 • Kategori 3: Online kursusskabelse. Hvordan du udarbejder dit eget online kursus rent praktisk, udgivelse og markedsføring af dit online kursus eller digitale info-produkt (PDF’er, videoer, etc.)

 • Kategori 4: Det visuelle. Det skal du bruge alle vegne på alle niveauer af din online business, så i denne kategori ligger fokus på billeder, designværktøjer, som f.eks. Canva, udarbejdelse af præsentationer i Powerpoint og alle de andre ting, man kan bruge præsentationssoftware til. Som ekstra hjælp har vi lavet en gratis ressouceside ”Gratis billeder”, hvor der ligger links til millioner af billeder, ikoner, illustrationer, videoklip, lyd, skrifttyper,…

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få en interessant mail fra mig i ny og næ!

(ny og næ vil her sige én nyhedsmail om ugen, når der udkommer en ny artikel på bloggen og selvfølgelig mails i forbindelse med diverse freebies og tilbud.)

Få brugbar viden, tips, inspiration, gode tilbud og ind imellem en kampagne for et eller andet spændende 😉

Få det leveret direkte i din indbakke inkl. diverse freebies fra bloggen.

Vi spammer aldrig og du kan framelde dig med et enkelt klik i hver eneste mail fra os.

Vil du vide mere?

Jeg har arbejdet med online business siden 2004, hvor jeg sammen med min mand etablerede “Estilo de Vida” – en netbaseret virksomhed, der solgte danske livsstilsprodukter i Spanien. Det var i den spæde start med e-mailmarkedsføring og blogindlæg og min interesse for den strategiske side af e-handel og markedsføring på nettet voksede.
I 2006 vendte vi tilbage til Danmark og jeg fortsatte freelance med rådgivning til mindre virksomheder om e-handel og brugervenlighed. De sociale medier kom buldrende sammen med min interesse for content marketing via blogs og sociale medier.

Jeg har i perioden 2007 – 2015 uddannet mig inden for informatik, kommunikation og evaluering på masterniveau lige som jeg har deltaget i et hav af online kurser – både som elev og som underviser.

I 2016 blev udgivelse af online kurser virksomhedens omdrejningspunkt kombineret med teknisk support. Jeg leverer ydelser i form af opsætning og vedligeholdelse af de systemer, jeg underviser i – som f.eks. kursusplatformen Thinkific, E-mailplatforme (MailChimp og ConvertKit) og WordPress hjemmesider i det fantastiske tema, Avada, der altid ligger i top3 i verden og som er til at finde ud af, når man selv skal vedligeholde siden bagefter.

Jeg coacher bl.a. via produktet Turbo tirsdag, som ikke behøver at være en tirsdag 😉

Du har en drøm.

Lad ikke de tekniske finurligheder komme i vejen.
Gør din drøm til virkelighed. NU

Jeg kan hjælpe dig med

Jeg gør det let for dig!

Jeg viser dig det hele trin for trin og gør online markedsføring nem, sjov og overkommelig for dig, der har travlt med andre ting!

Her kan du lære alt det, som du har brug for, for at kunne tiltrække flere besøgende, konvertere dem til kunder og få succes med din online markedsføring.

Du får tips, ideer og masser af gratis ressourcer.