Lene Sommerlund Flindt

Rødhåret virksomhedsejer med passion for online business med målrettede, overskuelige online kurser, smarte systemer, der bare spiller sammen og effektiv markedsføring på Facebook.

Jeg kan udstyre dig med viden, redskaber og trin for trin instruktioner, så du kan tiltrække dine ideelle kunder og få succes med din online business.

Jeg laver ikke meget mad (faktisk laver min mand det hele), men jeg tænker i opskrifter, trin for trin og logiske rækkefølger….

En af de gode opskrifter er:

1. Skab opmærksomhed
Du har ideerne, men du kæmper med at få dem ud. Det føles uoverskueligt, tidskrævende og bare ikke dig… (du har brug for hjælp)

2. Forsikring
Og det er præcis, det jeg tilbyder.

3. Troværdighed
Jeg underviser og coacher her i Online akademiet og min lidenskab er at hjælpe virksomhedsejere med at tiltrække deres drømme-klienter, -kunder, -kursister med de helt rigtige online informationsprodukter.

Jeg har siden 2008 udarbejdet online kurser, infoprodukter, testet it-systemer, arbejdet med brugervenlighed og online markedsføring.
Undervejs har jeg uddannet mig på masterniveau i informatik, evaluering, ikt og læring og projektledelse og nydt hvert øjeblik. Min store passion er at suge og formidle viden..

Som enhver dedikeret underviser hjælper sine elever med at finde den rigtige vej frem, hjælper jeg mine kursister og klienter med at finde vejen til deres online succes via online kurser og sikker, smuk online tilstedeværelse.

4. Forsmag
I vores kursus: Den ultimative guide til dit online kursus guider jeg kursister igennem forberedelse, fremstilling og udgivelse af et online kursus ved hjælp af videovejledninger, teksthæfter og effektive arbejdsark, så de kan udarbejde deres online kursus, tiltrække og hjælpe deres ideelle kunder og klienter Og nyde processen.

Den ultimative guide er omdrejningspunktet her i Online akademiet. Alle vores andre kurser, produkter og ydelser udspringer fra det.

 • Vi tilbyder både gratis og betalingskurser, der supplerer Den ultimative guide – enten som forberedelse til kurset eller som opfølgende markedsføring af kurset
 • Vi tilbyder praktisk hjælp til dig, der ikke har tid, lyst eller mod på de tekniske ting og sager i online business
 • Og vi tilbyder coaching, så du kan lære de ting, du gerne vil kunne gøre i din virksomhed.

5. Handling
Find ud af mere (og kom igang med at udarbejde dit eget online kursus) KLIK HER

Lidt trivialviden om mig:

 • Jeg elsker kaffe – elsker kaffe!

 • Jeg rider islænder og har 2 hunde (dansk-svensk gårdhund og doberman).

 • Jeg er gift med Gert og mor til 2 voksne børn.

 • Jeg var ret god til Trivial Persuit – Nu googler jeg lynhurtigt ;)…og foretrækker Code names og Dixit!!

 • Jeg er hispanofil…jeg elsker alt spansk…sproget, kulturen, naturen, maden, rødvinen…

 • Jeg er sønderjyde, men har også boet i Århus, Odense, København, Albir, Foya Blanca og nu Fredericia.

 • STOR fan af Fredericia teater og Operaen!

 • Jeg elsker TEDTALK – 20 min. spændende, underholdende, overraskende, lærerige foredrag.

Jeg er vild med online kurser, fordi de:

 • kan hjælpe folk med fokuseret viden – let, enkelt og hurtigt

 • gør os alle uafhængige af tid og sted

 • skaber fantastiske, rentable systemer i din virksomhed

 • optimerer og automatiserer indtjeningen i din online business

 • giver frihed 💖

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en interessant mail fra mig i ny og næ!

Få brugbar viden, tips, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke.

Vi spammer aldrig og du kan framelde dig med et enkelt klik i hver eneste mail fra os.

Vil du vide mere?

Jeg har arbejdet med online business siden 2004, hvor jeg sammen med min mand etablerede “Estilo de Vida” – en netbaseret virksomhed, der solgte danske livsstilsprodukter i Spanien. Det var i den spæde start med e-mailmarkedsføring og blogindlæg og min interesse for den strategiske side af e-handel og markedsføring på nettet voksede.
I 2006 vendte vi tilbage til Danmark og jeg fortsatte freelance med rådgivning til mindre virksomheder om e-handel og brugervenlighed. De sociale medier kom buldrende sammen med min interesse for content marketing via blogs og sociale medier.

Jeg har i perioden 2007 – 2015 uddannet mig inden for informatik, kommunikation og evaluering på masterniveau lige som jeg har deltaget i et hav af online kurser – både som elev og som underviser.

I 2016 blev udgivelse af online kurser virksomhedens omdrejningspunkt kombineret med teknisk support. Jeg leverer ydelser i form af opsætning og vedligeholdelse af de systemer, jeg underviser i – som f.eks. kursusplatformen Thinkific, E-mailplatforme (MailChimp og ConvertKit) og WordPress hjemmesider i det fantastiske tema, Avada, der altid ligger i top3 i verden og som er til at finde ud af, når man selv skal vedligeholde siden bagefter.

Jeg coacher bl.a. via produktet Turbo tirsdag, som ikke behøver at være en tirsdag 😉

Du har en drøm.

Lad ikke de tekniske finurligheder komme i vejen.
Gør din drøm til virkelighed. NU

Jeg kan hjælpe dig med

Alle ydelser
Turbo Tirsdag
Klippekort
Pakkeløsninger
Gratis
Shop

Jeg gør det let for dig!

Jeg viser dig det hele trin for trin og gør online markedsføring nem, sjov og overkommelig for dig, der har travlt med andre ting!

Her kan du lære alt det, som du har brug for, for at kunne tiltrække flere besøgende, konvertere dem til kunder og få succes med din online markedsføring.

Du får tips, ideer og masser af gratis ressourcer.

Gratis kurser & ressourcer