Hej, jeg hedder Lene

Min superpower er struktur, automatiseringer og strategi
Jeg har styr på salgstragten og teknikken. Benyt dig af
min ekspertise!

Jeg har skrevet salgssider, e-mail-kampagner og designet salgstragte til klienter, produceret webinarer, faciliteret Facebook-grupper og kørt annoncekampagner, oprettet kursusplatforme og medlemssider og ikke mindst lavet onlinekurser om det hele 🙂

Find hjælp til din online business i Onlineakademiet

Du skal vide, at ..

Der er rigtig, rigtig meget gratis materiale i Onlineakademiet og det kan vi jo ikke leve af at levere! Derfor benytter vi reklamelink til de værktøjer, som vi anbefaler og fuldt og helt kan stå inde for. Det betyder, at når du klikker på én af vores henvisninger og derefter investerer i det pågældende produkt, modtager vi en lille betaling for den henvisning. Det koster naturligvis ALDRIG dig noget ekstra – tværtimod er der ofte en yderligere fordel at hente

Jeg har siden 2008 udarbejdet onlinekurser, info-produkter, testet it-systemer, arbejdet med brugervenlighed, persondata og online markedsføring.
Undervejs har jeg uddannet mig på masterniveau i informatik, evaluering, ikt og læring og projektledelse. Endelig er jeg også persondataspecialist (GDPR).

Lad ikke tekniske eller strategiske finurligheder komme i vejen.
Gør din drøm til virkelighed. NU

Det behøver ikke at være svært eller uoverskueligt!

Se vores helt uundværlige ressourcer til online business her.

Jeg startede min første online forretning i 2004

Det var i den spæde start med e-mailmarkedsføring og min interesse for den strategiske side af e-handel og markedsføring blev vakt.
Jeg har sideløbende uddannet mig (og arbejdet) inden for informatik, kommunikation og evaluering ligesom jeg har deltaget i et utal af små og store onlinekurser – både som elev og som underviser.

Siden 2016 har Onlineakademiet solgt onlinekurser og diverse vejledninger. Jeg har leveret ydelser i form af opsætning og vedligeholdelse af de systemer, jeg underviser i – som f.eks. kursusplatformen Thinkific, e-mailplatformen ConvertKit, popup-værktøjet CovertBox, betalingskurven ThriveCart og WordPress hjemmesider i det fantastiske tema, Avada, der altid ligger i top3 i verden og som er til at finde ud af, når man selv skal vedligeholde siden bagefter.

DET GØR JEG IKKE LÆNGERE.
Jeg bruger nu min tid på at udarbejde onlinekurser og andet materiale til vores hjemmesider.