Hvad er Thinkific og hvad kan det bruges til?

Thinkific er en teknologivirksomhed, der leverer en kursusplatform, der giver enkeltpersoner og virksomheder mulighed for nemt at oprette og sælge onlinekurser til deres publikum fra platformen under deres eget selvvalgte navn.
Mere end 50.000 kursusskabere i 164 lande er i gang lige nu!

Hvem bruger Thinkific og til hvad?

Thinkific er for alle, der ønsker at dele sin viden online eller tilføje onlinekurser eller en medlemsside til sin eksisterende forretning.
Folk bruger Thinkific til at undervise i alt muligt lige fra at lære deres kursister at spille på et bestemt instrument til at flyve en drone, blive bedre til yoga eller til at beherske noget teknisk eller f.eks. en bestemt strategi. Mulighederne for onlineundervisning er ubegrænsede.

Onlinekurser er for alle

Du kan med fordel have onlinekurser i din palet af tilbud til dine kunder og klienter. Onlinekurser kan hjælpe kunder på mange forskellige måder – også til at se dine fysiske produkters eller ydelsers værdi.

Bloggere, YouTubere, forfattere, oplægsholdere, fageksperter, butiksejere og hobbyfolk bruger onlinekurser til at skalere deres offline forretning og tjene penge på deres ekspertise online. Onlinekurser og andre digitale produkter hjælper virksomhedsejere bredt med at frigøre tid og øge deres indtægt.

Hvilke typer funktioner tilbyder Thinkific dig?

Thinkific dækker hvert trin, du som kursusskaber skal tage på din onlinekursus-rejse – lige fra oprettelsen, til udgivelse, salg og levering af dit kursus.

Her er nogle af de ting, du kan gøre med Thinkific:

 • Oprette dine lektioner fra bunden direkte i Thinkific eller lægge dit eksisterende indhold på ved hjælp af et samlet upload
 • Oprette en færdig hjemmeside, der kan tilpasses, så du kan levere dine kurser uden anden hjemmeside
 • Modtage betalinger for dine kurser via kreditkort og PayPal
 • Markedsføre og sælge dine kurser ved at integrere Thinkific med dine andre værktøjer
 • Levere dine kurser i et spændende læringsmiljø

Oprettelse af dit onlinekursus med Thinkific

Du kan opbygge dit kursus fra bunden eller benytte en af Thinkific’s 5 skabeloner. Skabelonerne har indbygget hjælp og struktur og det gør det utrolig nemt at komme i gang, men du kan selvfølgelig også sagtens starte helt fra bunden og planlægge din helt egen struktur.

Derefter tilføjer du lektioner, så de understøtter dine kursisters læring og oplevelse.

reklamelink

Arbejdsgangen, når du opretter et nyt kursus i Thinkific, er typisk:

 • Oprettelse af et nyt onlinekursus
 • Masseimport af eksisterende kursusindhold fra dit eget drev
 • Oprettelse af læringsstøtte, som f.eks. quizzer, spørgeundersøgelser og downloads af f.eks. PDF’er
 • Prisfastsættelse af dit onlinekursus
 • Oprettelse af rabatkuponer
 • Oprettelse af en produktside, hvor du præsenterer kurset til potentielle kursister
 • Indsætte din egen tekst i de mails, der automatisk udgår fra Thinkific, når en ny kunde har købt et kursus
 • Aktivere muligheden for at dine kursister kan kommentere/spørge dig i de enkelte lektioner
 • Aktivere muligheden for at dine kursister kan anmelde dit kursus
 • Udgivelse af dit onlinekursus

Hvad koster Thinkific?

Du kan sagtens oprette og sælge dit onlinekursus fra den gratis version, men for at have adgang til flere af ovennævnte, specifikke funktioner, skal du være på en betalingsplanerne:

reklamelink

Hvad er den bedste måde at komme i gang på?

Du er på rette sted! Klik på Knappen herunder og kom i gang med en gratis 30 dages prøveperiode på Thinkific Pro (du kan frit nedgradere i prøveperioden uden problemer).

Thinkific har et helt utroligt godt Training og Help Center og hvis det ikke er nok, har de et fantastisk supportteam, der sidder klar til at hjælpe dig på din rejse. De ved, hvad der skal til for at skabe en succesfuld online undervisningsvirksomhed.

Hvis du på trods af alt dette, ikke ønsker at fortsætte på en betalingsplan, kan du helt problemfrit nedgraderer til den gratis version, inden prøveperioden er slut og fortsætte der, lige så længe du ønsker det.

Vil DU HAVE HJÆLP TIL AT KOMME I GANG?

Sådan bliver du klar til dit onlinekursus

Gratis minikursus, der består af 5 korte lektioner inkl. arbejdsark og PDF-guide, som hjælper dig med at finde ud af, hvad der stopper dig i at kreere dit eget online kursus eller digitale info-produkt.

Få din viden ud – der er folk, der vente på netop det, du kan bidrage med, lige nu!