Sælg din ekspertise online og skab en lukrativ online virksomhed

Har du noget at tilbyde, der kan hjælpe andre med at få succes med deres arbejde, en hobby eller måske med livet generelt? Drømmer du om at tjene ekstra penge og skabe et nyt liv for dig selv som iværksætter?

Her er en nem måde at komme i gang med netop det!

Salg af digitale produkter er en billig og nem måde at skabe en ny indtægt på. Successen afhænger naturligvis af din indsats, nemlig hvor meget tid, du lægger i det, kvaliteten af dit produkt og hvor godt, du promoverer det!

Hvis du håber på at føje en ekstra indtægtskilde til din virksomhed eller måske bare vil i gang med en passiv indtægt, der stille kan vokse sig større, så du kan tage skridtet og blive din egen chef, er det smart at finde måder at tjene penge hjemmefra. Oplagt er det at udgive digitale produkter som onlinekurser, medlemssider, mm.

Hvad er et digitalt produkt?

Et digitalt produkt er hvad som helst, som man kan levere til sine kunder via et link. Det kan være streaming, spil, software, apps og så kan det være digitale vidensprodukter, så som onlinekurser i forskellige udformninger, som udspringer af underviserens egne færdigheder og ekspertise.

Digitale produkter er interessante, fordi de

  • er meget mere rentable end fysiske produkter
  • kræver intet fysisk lager, for de fylder ikke noget
  • koster intet i fragt og kan leveres automatisk
  • kan justeres og redigeres uden problemer efter udgivelse

Men hvor starter du?

Hvis du ikke rigtig ved, hvordan du kommer i gang, er det tid til at slutte sig til over 50.000 kolleger, der har deres online virksomhed på Thinkific.

Robust alt-i-en platform

Thinkific er et Læringsmanagement system (LMS). Den er en robust alt-i-en-platform, der gør det meget let at oprette og sælge onlinekurser og medlemssider under dit eget navn. Uanset om du vil undervise 10 eller 10.000 kursister, er Thinkific et godt valg, fordi du får den nemmeste teknologi og den bedste support i branchen.

Du kan meget let tilpasse din kursus-platforms udseende, så den matcher dit brand. Du har fuld kontrol over dit indhold, dine priser og dine data, ligesom der er integreret automatisering som leverer notifikationer til dine kursister pr. e-mail.

Hver eneste feature på Thinkific – lige fra deres landingssideskabeloner til deres avancerede læringsmiljø med mere end 11 forskellige lektionstyper, fora, grupper osv. – er designet, så du kan give dine kursister den perfekte undervisningsoplevelse og udvide din virksomhed til langsigtet succes.
Det betyder, at Thinkific er med dig hvert trin på vejen fra oprettelse af de forskellige sider til marketing.

Dit første onlineprodukt

Hvis du vil skabe en lukrativ undervisningsbaseret online forretning, skal du planlægge og strukturere det og der er især ét digitalt produkt, som du ikke kan undvære og det er din freebie. Alle burde have en freebie. Det er den nemmeste og hurtigste måde at opbygge en e-mailliste på. Freebier kan havde alle mulige former, men et lille gratis onlinekursus er smart af flere grunde:

  • Du kan rent faktisk lære folk noget, der hjælper dem fremad
  • Video er den hurtigste måde, de lærer dig at kende på – hvad enten du optager din skærm og speaker til eller du taler direkte til kamera. Dine kursister mærker hurtigt om de kan lide dig, din stil, om de får noget ud af din undervisning og selvfølgelig: Om de er interesseret i mere fra dig!
  • Det gratis kursus er afskydningsrampe til dit betalingskursus, som ideelt set er en fortsættelse eller uddybning af dit gratis kursus

Virker det uoverskueligt?

Thinkific har et fantastisk supportteamet. De har selv stor erfaring i onlineundervisning og de sidder klar til at hjælpe dig på din rejse. De ved, hvad der skal til for at skabe en succesfuld online undervisningsvirksomhed og de nøjes ikke med at hjælpe med din kursusplatform og andre teknikspørgsmål. De vil inspirere dig, motivere og coache dig via deres Training og Help Center.

Der er intet at miste, for det behøver ikke at koste dig en øre.

Hop på den gratis prøveperiode og se ThinkificPro i funktion (og nedgradér til den gratis version uden problemer, hvis det er det, du vælger!)

Vil DU HAVE HJÆLP TIL AT KOMME I GANG?

Sådan bliver du klar til dit onlinekursus

Gratis minikursus, der består af 5 korte lektioner inkl. arbejdsark og PDF-guide, som hjælper dig med at finde ud af, hvad der stopper dig i at kreere dit eget online kursus eller digitale info-produkt.

Få din viden ud – der er folk, der vente på netop det, du kan bidrage med, lige nu!