Ordblindementorens nye hjemmeside

Så blev første del af Christian Bocks nye hjemmeside ”Ordblindementor” udgivet. Der kommer en hel del mere materiale på, bl.a. blog med tips og demoer af brugbare apps og programmer, men nu ligger den der og skinner med alle de basale informationer!

Christian er it-rådgiver for ordblinde i alle aldre

Han er specialist i de it-hjælpemidler, der gør hverdagen for en ordblind meget bedre. Christian er et lysende eksempel for andre rådgivere, coaches, konsulenter osv. på, at vi kan alt, når vi finder vores rette hylde og potentiale.

Han er selv stærkt ordblind – noget, der virkelig har holdt ham tilbage i de første 35 år af hans liv. Det var først, da smartphonen gjorde sin entre, at han fik muligheden for at begå sig på lige vilkår med alle andre.

Han holder foredrag over hele landet, hvor han gør forældre, undervisere og ordblinde børn og voksne klogere på de mange hjælpemidler, der findes og som gør den ordblinde selvhjulpen, når det gælder skole, arbejde, sociale medier og hvad der ellers hører til!

Christians nye hjemmeside Ordblindementor.dk indeholder et plugin, der læser den tekst op, man markerer.

Det er utrolig smart og nyttigt. Tjek det på siden! 

Hjemmeside fra Online akademiet

Ordblindementor er udarbejdet i WordPress, så den let kan vedligeholdes og opdateres.

Den ligger hosted hos Hosting4Real (affiliate link), der også er den webudbyder, vi selv bruger i Online akademiet og varmt kan anbefale.

Noget af det, jeg altid nævner, når kunder skal vælge udbyder er, at hos Hosting4Real (affiliate link) betaler man omkring kr. 500,- om året for en meget driftsikkert og sikker (HTTPS) hosting og har mulighed for at udgive yderligere 5 hjemmesider på samme hosting uden meromkostninger.

Plugins på Ordblindementor:

SEO

Sikkerhed

Cookie, kalender og mail

Kopi af egne sider og artikler, så man hurtigt kan udgive nyt materiale

 PS.

Det har været meget vigtigt for Christian at være åben omkring den hjælp, han får til udarbejdelse af den nye hjemmeside, billeder og det skriftligt materiale.

Andre har ikke lyst til at fortælle, at de har fået hjælp. Det bestemmer man selvfølgelig helt selv.

Hent en gratis tjekliste her, så du kan komme i gang med at revidere din hjemmeside.

JEG HÅBER, DU BLEV INSPIRERET!

At du fik ideer til nye og gode plugins, en tjekliste til revision af din egen hjemmeside og at du som sidegevinst fik kendskab til en virkelig dygtig ordblindementor, der ved, hvad han taler om og kan vejlede om alverdens it-hjælpemidler til ordblinde.

Som altid:

På glædeligt gensyn

Til det tekniske? Til opsætning eller vedligeholdelse af dine platforme? Til opdateringer på Facebook eller til Facebook kampagner?

Vi tilbyder en lang række af tekniske, praktiske og strategiske ydelser, som kan gøre tingene lettere for dig:

Pakkeløsninger, klippekort, fast månedligt budget & coaching