Få fingre i vores eksklusive Thinkific tilbud!

Som besøgende her er du sandsynligvis på udkig en kursusplatform og vi vil gerne give dig et helt særligt tilbud. Når du tilmelder dig Thinkific gennem vores reklamelink, får du ikke kun adgang til en af de mest kraftfulde platforme til onlinekurser, medlemssider og digitale produkter – du starter også din rejse med en 30 dages gratis prøveperiode!

Men vent, det bliver bedre. Når Thinkific efter de 30 dage har modtaget din første betaling, låser det samtidig op for en ekstraordinær ressource: vores komplette værktøjskasse med AI prompts. Denne skatkiste indeholder færdige avancerede prompts til alle aspekter af kursusfremstilling og -udgivelse, herunder udvikling af undervisningsmateriale, slides, talepapir, skabelse af overbevisende salgssider, effektive e-mailmarketing strategier, fængende opslag til sociale medier og inspirerende blogposts.

Det er med andre ord din genvej til at skabe, markedsføre og sælge dine kurser med succes på Thinkific. Brug vores værktøjer til at forvandle din viden og passion til en blomstrende online forretning.

Tilmeld dig nu og begynd din rejse med Thinkific og hav os (og ChatGPT) ved din side.