MINE DAGLIGE UUNDVÆRLIGE

Business ressourcer

Redskaber og software – det helt rigtige værktøj – er et must for succes, så du kan levere dit materiale, sende e-mails til din kunder og abonnenter, bevare overblikket, øge kreativiteten og forbedre produktiviteten.

Problemet er bare, at der er så mange forskellige, så hvad skal man vælge?

Listen herunder er min egen liste med de værktøjer, vi bruger hver dag i Online akademiet og som jeg kan anbefale til opbygning og optimering af din online virksomhed.

Det er ressourcer, der er helt afgørende i driften og udviklingen af min egen virksomhed.

INDEN DU LÆSER VIDERE

 • Vigtig meddelelse

Nogle af ressourcerne er forsynet med reklamelinks, hvilket betyder, at jeg modtager en mindre provision, hvis du vælger at klikke på linket og derefter købe produktet.

Det medfører aldrig ekstraomkostninger for dig. 

Vores politik: Vi har reklameaftaler med nogle af de virksomheder, der er afgørende nødvendige for at drive Onlineakademiet. Vi bruger produkterne selv, har erfaring med dem, underviser i flere af dem og kan derfor trygt anbefale dem varmt til online virksomhedsejere som dig.

 • E-mailmarketing

ConvertKit

E-mailisten er det vigtigste, når du skal opbygge din online business og ConvertKit har gjort det let at vælge blandt de mange e-mailservice-udbydere med deres brugervenlige formularer, landingssider, enkle tagging- og segmenteringssystem og avancerede automatiseringer.

Når du er klar til at arbejde seriøst med opbygningen af din e-mail-liste, er ConvertKit den indlysende løsning. Den kan helt sikkert integreres med de software, som du bruger til at opbygge dine online business og den betaler hurtigt sig selv. Vi bruger og anbefaler meget gerne ConvertKit, fordi den har alt, hvad man behøver for at starte sin e-mailmarketingsstrategi. Det er enkelt og nemt at overskue.

Du kan teste ConvertKits Creator plan og Pro plan fuldstændig gratis i 14 dage, se alle de smarte features og finde ud af om ConvertKit er det helt rigtige match – også for dig! Eller du kan vælge den gratis plan, hvor der selvfølgelig er begrænsninger. Den gratis plan inkluderer ikke brug af sekvenser eller visuelle automatiseringer. Gratis-planen giver dig mulighed for at oprette landingssider (ubegrænset), sende nyhedsbreve og sælge digitale produkter.

REKLAMELINK

 • Kursusplatform

Thinkific

Udnyt din erfaring og ekspertise til at undervise online og opret dine online produkter på alt-i-en kursusplatformen, Thinkific. Den er udviklet for at gøre det nemt for dig og dine kursister.

Thinkific er en af de mest rentable måder at oprette og sælge online kurser på ét sted. Du kan lave små og store kurser, afholde live webinarer, lave quizzer, oprette grupper og meget mere. Alle dine kursusfiler, som videoer, lydfiler, tekstfiler, uploader du direkte til platformen og har derfor ikke udgifter til opbevaring. Du kan oprette mere end 10 forskellige lektionstyper, som udover video-, lyd- og tekstlektioner også omfatter f.eks. quizzer, undersøgelser og præsentationer. Du kan lave tests og modtage opgaver fra dine kursister. Du kan oprette affiliate partnere, salgswidgets, rabatkuponer og meget mere.

Thinkific er det oplagte sted, når du skal i gang med dine online kurser eller medlemside.

Klik her og få en gratis måned på PRO. Hvis du ikke vil blive på Pro, nedgraderer du bare til den gratis version, inden de 30 dage er gået, så koster det dig ikke en øre.

REKLAMELINK

 • Design software

Canva

Intuitivt grafisk design software til alt grafisk materiale med skabeloner til de smukkeste layouts, tusindvis af former, illustrationer og billeder. Fotofiltre og skrifttyper. Canva har det hele inkl. masser og vejledninger og ideer.

Canva er ALT, hvad du behøver for at designe som en professionel.
Boost din og dit teams kreativitet, og øg din produktivitet med Canva Pro.

Du sparer en masse tid alene på

 • Magic Resize –  den funktion, der gør det muligt at tilpasse dine designs til en hvilken som helst størrelse og platform
 • Indholdsplanlæggeren – den funktion, hvor du på en kalendervisning kan planlægge og udgive dine opslag
 • At organisere dit arbejde i forskellige mapper (du har 100 GB lagerplads!)
 • Problemfrit samarbejde med dit team
 • Idegenerering. Canva er så inspirerende, at man ikke kan undgå at få ideer

REKLAMELINK

 • Lead generering

ConvertBox

Hvis der er noget, jeg er virkelig pjattet med, så er det ConvertBox. Det er en af de ressourcer, som jeg ser resultaterne af hver eneste dag. Den skaffer os abonnenter og salg og gør en verden til forskel.

Det er i ConvertBox, vi laver de forskellige popups, der dukker op lige hvor og lige så ofte, vi ønsker det på vores (og vores klienters sider).
Der er mange andre apps, der leverer popups og jeg har arbejdet med flere af dem. Ingen når efter min mening ConvertBox til sokkeholderne, fordi ConvertBox

 • er utrolig nem at arbejde med
 • kan meget mere end at ”poppe op”
 • er en meget aktiv del af vores salgsfunnel

Og det vil i sidste ende sige, at du kan oprette god, ret avanceret og solid marketing på din hjemmeside uden at skulle kæmpe med det software, som du bygger det med.

ConvertBox er en virkelig god investering, som tager din forretning et stort skridt fremad.
Det er lynhurtigt at installere for det kræver kun, at du henter et plugin (WordPress) og indsætter API nøglerne fra din e-mailserviceudbyder. Når det er gjort, er du klar til at oprette din første ConvertBox.

BEMÆRK:
Der er varslet prisændringer. Tilbuddet er lige nu en engangsinvestering, hvor du slipper for månedlige gebyrer, men har fordelen af alle kommende opdateringer og forbedringer. Det vil ConvertBox ændre til et månedligt medlemskab.

REKLAMELINK

 • WordPress tema

Avada

Vi bruger Avada temaet fra ThemeFusion – både på vores egne sider og på dem, vi udarbejder til klienter. Det er 100% fleksibelt, intuitivt og smukt.

I Onlineakademiet bruger vi WordPress til vores egne og vores klienters hjemmesider. WordPress tillader stor fleksibilitet og mere end 30% af alle hjemmesider på nettet er bygget på WordPress platformen. Du ejer og kontrollerer selv alt vedrørende din hjemmeside, når den ligger på WordPress.org, hvilket ikke er tilfældet, hvis du bygger din side på en platform, som en anden virksomhed ejer, som f.eks. SquareSpace. Der findes mere end 50.000 plugins, så du kan få det, som du vil have det så nemt som ingenting. På toppen af WordPress liger et tema, som bestemmer din hjemmesides udseende.

Avada er et 100% fleksibelt drag-and-drop tema med mere end 70 skabeloner at få ideer fra. De kan mikses fuldstændigt frit og vi kan ikke anbefale Avada nok! Det er et forrygende tema til under kr. 500,- med en fantastisk kundeservice, gigantisk vejledningsdatabase både på skrift og som videoer og selvfølgelig alle kommende opdateringer.

REKLAMELINK

 • Hosting

Hosting4Real

I Onlineakademiet bruger vi Hosting4Real med daglig backup, gratis SSL, 10 GB plads på det mindste webhotel (Micro), som er rigeligt til de fleste

Vi har ikke altid brugt Hosting4Real, men ingen af de tidligere hosting-udbydere kan måle sig med dem. Derfor ligger alle vores hjemmesider hos Hosting4Real.

De leverer høj hastighed, stabilitet, fin kundeservice (skriftlig og på dansk med ultrakort svartid), stor fleksibilitet og gode produkter. Det er utrolig let med Cpanel og ét-klik-installation af WordPress.
Ydermere kan man for prisen på ét Micro-hotel, hoste 5 ekstra domæner til samme pris. Det betyder, at du kan have 6 hjemmesider for lidt over kr. 500,- om året i hosting.

REKLAMELINK

 • Abonnement

envatoelement

Vi abonnerer på Envato Elements, fordi det sparer os for virkelig meget tid.

Det er nemt, effektivt og top-professionelt materiale.

Tidligere udarbejdede vi det meste selv eller havde en grafiker på opgaven.

Nu logger vi på Envato Elements og henter det, vi skal bruge, når vi skal bruge det – både til vores egne og vores klienters hjemmesider, landingssider og materiale som præsentationer og arbejdshæfter.

Der er fri og ubegrænset download af ALT i abonnementsperioden til ca. kr. 120,- om måneden (når man betaler pr. år) eller til ca. 225,- hvis man kun vil binde sig for 1 mdr. ad gangen. Og når du en gang har hentet det, er det dit!

REKLAMELINK

Andre fantastiske ressourcer vi bruger hver dag i Onlineakademiet
og varmt kan anbefale dig

ConvertKit, Thinkific, ConvertBox, Avada & Hosting4Real er fundamentet i Online akademiet.
Det er de software, virksomheden er bygget på.

Dagligdagen styres af forskelligt produktivitetssoftware og opbevaring, optage- og redigeringsudstyr,
illustrationer, billedmateriale & grafiske hjælpemidler mv. – alt det, der skal til for at drive en online virksomhed.

Produktivitet & opbevaring

PRODUKTIVITET

Google

Udover selve søgemaskinen, Chrome browseren og Google drev bruger vi Google Workspace og Google Analytics dagligt.
Med en Google konto har man gratis adgang til nogle fantastiske, gratis ressourcer, som f.eks. Googles populære webapplikationer Gmail, Google Drive, Google Hangouts, Google Kalender, Google Docs og meget mere.

PRODUKTIVITET

Office 365

Du kan vælge Office 365 til privat brug eller Microsoft 365 Business alt efter, hvad der passer bedst til dine/jeres behov med adgang til Word, Excel, PowerPoint, OneNote og OneDrive.

OPBEVARING

Dropbox

Dropbox er Online akademiets content lager. Vi arbejder papirløst og ALLE vores dokumenter, billeder, videoer, lydfiler – alt vores indhold – ligger trygt og nemt tilgængeligt i Dropbox med backup.

PRODUKTIVITET

Trello

Trello er et planlægnings- og samarbejdsværktøj, der organiserer dine projekter på tavler (boards), der fungerer som et whiteboard fyldt med kolonner og PostIt notes, hvor hver PostIt indeholder en opgave med beskrivelse, punkter, datoer, vedhæftede filer, billeder og evt. automatiseringer.
Alle i teamet kan se opgaverne, status, kommentarer osv. på deres egne enheder.

Det er nemt, synkroniseres mellem alle enheder og giver et fantastisk overblik.

REKLAMELINK

PRODUKTIVITET

Zapier


Forbinder apps og automatiser arbejdsgange.
Zapier flytter automatisk information udløst af en bestemt trigger.

PRODUKTIVITET

Evernote

Evernote er først og fremmest genial til noter og ting, man skal huske. Med Chrome udvidelsen “Clip to Evernote” kopierer vi ideer, gemmer hele hjemmesider, blogs og andet, som senere skal bruges i research eller idegenerering.
Smart søgefunktion med tags, nemt overskueligt med mapper og et hav af skabeloner.

Evernote gemmer automatisk og er tilgængelig på alle dine enheder både on- og offline.

REKLAMELINK

Grafisk design og billeder

RESSOURCESIDE

Gratisbilleder.dk

Jeg har samlet link til millioner af gratis billeder, skrifttyper, ikoner, redigeringsværktøj og mange andre gratis ressourcer.
Bogmærk den, så løber du aldrig tør for fantastiske billeder og alt det andet! Siden opdateres løbende.

Du kan hente alle links samlet i en handy PDF på siden.

SKABELONER TIL ALT

Creative Market

Vælg mellem hundredevis af skabeloner til materialet i dine onlinekurser og freebies. Du kan finde pakker med skabeloner, som du selv kan redigere eller arbejde videre med i f.eks. Canva eller KeyNote/PowerPoint. Der er skabeloner til arbejdshæfter, guides, e-bøger, opslag på SoMe,…det hele!
Creative Market er en sammenslutning af selvstændige fotografer, webdesignere og grafikere!

DESIGN

Design Seeds

Fantastisk side med inspiration og farvepaletter og min absolutte yndlingsside. Jeg har aldrig set noget, der kommer i nærheden af den og billederne bliver delt og liket vildt på sociale medier. De er så smukke!
Design Seeds var oprindelig en blog, hvor designer og farvespecialist Jessica Colaluca delte sit arbejde. Nu er hun en af verdens førende online influencere med mere end 2 mill. visninger om måneden.

MOCK UP

Placeit

Den største samling af mockups på nettet. Place-it er et designsoftware fra Envato med skabeloner, der er utrolig lette at redigere.

Kan bruges til design af logo, visitkort, branding, opslag på sociale medier, … Ja, alle de steder, du gerne vil indsætte et billede af dit produkt med branding.

DESIGN

Adobe Color

Farvehjul, der giver dig farvekoder på dine valg og sikrer, at dine farver er ”rigtige” i de valgte sammensætninger.
Hvis du ændrer en farve i paletten, rettes de andre automatisk til efter den regel, du har valgt.

DESIGN

Coolors

Gratis og fantasisk farveskema-generator.

Med coolors kan du finde den perfekte farvepalet, få farvekoderne, blive inspireret af tusindvis af smukke farveskemaer og gemme dine farvepaletter.

DESIGN

Oto255

0-to-255 er et farveværktøj, der gør det let at finde lysere og mørkere farvenuancer. Du kan enten klikke på en farve i farvegitteret eller indtaste en farvekode, så giver 0to255 dig en liste over lysere og mørkere farver fra sort til hvid ”hen over” den farve, du har valgt”.
Super smart, hurtigt og ”farve-tone-sikkert”.

Optagelse & redigering

OPTAGELSE & REDIGERING

Camtasia

Skærmoptage- og redigeringsprogram, der kan alt, hvad du behøver (og mere til) for at lave skærmoptagelser og udgive flotte videoer.

REKLAMELINK

OPTAGELSE & REDIGERING

Screencast-O-matic

Væsentligt billigere end Camtasia og ikke helt så avanceret, men helt tilstrækkelig til skærmoptagelse og udgivelse af videoer i din online business.

Spørgeundersøgelser

SPØRGEUNDERSØGELSE

Google analyse

Spørgeskemaer og formularer, som alle nemt kan oprette og så kan man samle og analysere svarene i Google Sheets eller andre programmer.

SPØRGEUNDERSØGELSE

Typeform

Typeform er smukt, intuitivt og helt gratis at starte op på.
Kan integreres med et hav af apps, bl.a. Google drev, Zapier, Dropbox, Google analytics, diverse mailserviceudbydere,…

Andet

REGNSKABSPROGRAM

Dinero

REKLAMELINK

KLIPPEKORT- OG TIMEREGISTRERINGSSYSTEM

EFFIHUB

REKLAMELINK

BØGER

Saxo

REKLAMELINK

BØGER & UDSTYR

Amazon

REKLAMELINK