Tilbage til hverdagen, rutinerne og planlægning

August og skolestart – tiden efter sommerferien har altid været et af mine yndlingstidspunkter. Det er både spændende nyt og ”back to normal”.
I år har det at komme tilbage til gode (produktivitets-)vaner og rutiner endnu større betydning, for mange gode vaner og rutiner er skredet efter en lang nedlukning og sommerferie.
Så for at vende tilbage til gode, produktive vaner og rutiner kan vi kaste et blik på skoletiden.

Tidsplaner og rammer

Skolen leverer rutiner og skemaer og eleverne føler sig trygge og godt tilpas, når de ved, hvad der skal ske som det næste og hvad der forventes af dem – og det gør vi andre også!

Brug et par minutter på at oprette eller genopdage din ideelle dag og din ideelle uge og se, hvor godt (eller ikke) du følger de planer nu. Hvis du har lidt svært ved at komme ind i rytmen, så prøv at tracke din tid i et par dage eller uger og se, hvad du rent faktisk bruger ​​din tid på, så du kan justere.

Opdater din kalender

Efteråret med opstart af skoleaktiviteter, fritidsaktiviteter, møder, mm. kan være et større puslespil at få plottet ind i den store familiekalender, så nu er et godt tidspunkt at genopfriske planen for (eller planlægge) resten af ​​år i din virksomhed. Har du styr på de forskellige kampagner, Black Friday, julesalg mm.? Og ja, det er kun august, men efteråret er i gang og efterårsferien venter lige om hjørnet!

Arbejd dig baglæns fra de forskellige datoer og tænk over, hvornår du skal begynde at planlægge, skrive, oprette grafik og udarbejde materiale. Planlægningen vil give dig den tid, du har brug for, så du kan producere de bedste kampagner nogensinde.

MÅLSÆTNINGSSKURSUS

Planlæg din succes

Skab overblik og planlæg på den måde din succes.
Du sparer en masse tid ved at identificere dine mål for de kommende 12 mdr. og derefter dele dem op i håndterbare, let overkommelige delmål, der er til at gå til.
Jeg viser dig hvordan. På én time.

Opdater dine (skole-) kontorsager

Jeg elskede at komme i boghandlen lige inden skolestart. Shoppe nye blyanter, indbindingspapir, viskelæder, penalhus, måske en spritny taske … Ahh, det var lykken!

Husk på den følelse. Den giver en masse energi og få bestilt overstregningstuscher og post-it-notes, notesblokke og uni-balls (mine favoritpenne) i massevis. Spørg dig selv, hvad, du har brug for, for at være glad og produktiv resten af ​​året.

Du skal ikke stoppe ved papir og kuglepenne. Har du det rigtige skrivebord? Er din kontorstol velegnet til de mange timer, du sidder der? Og hvad med dine digitale hjælpemidler? Har du det, der er nødvendigt for at drive din forretning effektivt? Det, der leverer og som er tidsbesparende?

At investere i de værktøjer, som øger din produktivitet, er altid en god idé.

Mød læreren

Hvad skal du lære i denne sæson for at få mere succes i din virksomhed? Hvilke færdigheder skal opnås?

Uanset, hvad du svarer, venter der en lærer på at møde dig og hjælpe dig med at tilegne dig de nye færdigheder. Der findes et hav af onlinekurser og coaching-programmer.

Jeg er en stor fortaler for at investere i uddannelse og sparring, så du kan nå til det næste niveau i din virksomhed. Derfor dækker Onlineakademiet så mange emner inden for online business, såsom at lære det, der er afgørende for, at du kan sælge dine onlinekurser og produkter, oprette kurser og udgive dem på en god og sikker platform, hvor du ikke behøver at have nogen form for teknisk kunnen, planlægge din tid, lave en målsætning, der holder osv.

Uanset, hvilket felt, du vælger at øge din viden inden for, så er investering i din egen uddannelse en smart måde at nå dit næste mål eller milepæl på.

Hold frikvarter og hold fri

En væsentlig del af skolens struktur er, at alt starter og slutter på faste tider hver dag.

Hvis du er typen, der altid arbejder på noget i din virksomhed (fordi der altid er noget, der skal laves!), så prøv at huske tilbage på ”klokken”.

  • Det ringer ind og du skal til time.
  • Det ringer ud og du har fri.

Sæt et start- og sluttidspunkt på din arbejdsdag i mindst en uge og prøv så at holde fast i den struktur.

Hvad der sker?

Forskning viser, at du får mindst lige så meget udført – hvis ikke mere – ved at begrænse den tid, du har til rådighed til at arbejde med en opgave.

Vær struktureret og find dig ikke i unødige afbrydelser. Planlæg blokke af tid, hvor du uforstyrret kan koncentrere dig, så får du langt mere fra hånden.

Spis en sund frokost

En frokostpause og en sund frokost er vigtigt for dit fysiske og mentale helbred. Skolen giver børnene tid til at holde en pause og spise frokost, og det bør du også gøre. Spisefrikvarteret! En fantastisk tid!

Gør din frokost til en vigtig prioritet i en uge, og se, hvordan du har det.
Forbered noget sundt og lækkert, inden din arbejdsdag begynder eller vælg noget sundt og nærende i stedet for fastfood.

Jeg vil vædde på, at du kan mærke forbedringer i både din energi og din produktivitet, når du gør det.

Find venner

For de af os, der var heldige nok til at kunne følges med nogen til og fra skole, var det nok noget af det bedste ved at komme tilbage efter ferien.

Men som iværksætter med en online forretning kan det være ensomt.

I dette efterår kan du udfordre dig selv til at finde nogle business-venner, som du kan snakke og hygge med. Du kan deltage i en lokal netværksgruppe eller i grupper på Facebook.

Evaluer dig selv

Du har sandsynligvis enten elsket eller hadet at få karakterer. Men uanset om det har været tommelfinger op eller ned, har det givet dig en helt klar indikation af, om du var på rette vej.

Dine “karakterer” i din virksomhed er ikke, om du får 12 eller 02, men i stedet:

  • Ugentlige tilmeldinger til din e-mailliste
  • E-mailåbnings og klik-rater
  • Konverteringer
  • Følgere/likes/delinger på sociale medier
  • Videovisninger
  • Salg af kurser
  • Andre mål …

Ved at fastsætte dine mål og evaluere de tal regelmæssigt, kan du tydeligt se, hvordan det går. Du får med andre ord karakter for din indsats og du får en nyttig statusrapport, der fortæller, hvordan det går med dine mål.

Det giver dig mulighed for at rette op og for at fejre dine succeser!

Selvom du måske føler dig lidt fjollet ved at shoppe “skole-tilbehør” eller give dig selv karakterer, så har det et højere formål:

Du har en fantastisk mulighed her efter nedlukningen og sommerferie for at revurdere, kalibrere, justere og komme op i gear.

Sæt tid af i denne uge til at finde ud af, hvor du vil sætte ind, gøre det bedre, være mere fokuseret, lave en ny start.

Gør september til starten på det nye år i din forretning  med revurderet målsætning og øget produktivitet!

MÅLSÆTNINGSSKURSUS

Planlæg din succes

Skab overblik og planlæg på den måde din succes.
Du sparer en masse tid ved at identificere dine mål for de kommende 12 mdr. og derefter dele dem op i håndterbare, let overkommelige delmål, der er til at gå til.
Jeg viser dig hvordan. På én time.