Ny video i serien “Smarte kvinders guide” om content marketing.

Endnu en gratis video er udkommet i serien ”Smarte kvinders guide til online succes”.

Den er nr. 4 i rækken, er 9 min. lang og handler om content marketing:

Video 4: Smarte kvinders guide til content marketing

I videoen får du en introduktion til

Content: Der er fælles betegnelse for alt det indhold – tekster, billeder, videoer, audioer, som du udgiver, for at hjælpe, vejlede, underholde din målgruppe.

Content marketing: Den måde, du leverer dit indhold på, så din målgruppe finder det.

Content marketing strategi: Din strategi sikrer, at du leverer det rigtige indhold til de rigtige personer på det rigtige tidspunkt. Din strategi omfatter de forskellige platforme, du benytter, som f.eks. din blog, sociale medier, e-mails, andre steder, du leverer gratis og værdifuld information. Det er i vores tilfælde f.eks. kursusplatformen Thinkific, hvor vi har gratis kurser liggende.

Lige som til de øvrige videoer, har jeg udarbejdet et tekst- og arbejdshæfte, som kan guide dig igennem planlægning og de forskellige beslutninger i udarbejdelsen af din strategi.

Hæftet indeholder udover en introduktion til content marketing 3 arbejdsark med skrivefelter til overblik og planlægning af din egen content marketing strategi.
Du får eksempler på virksomheder, der har en forbilledlig strategi samt 7 forskellige måder at levere dit content på.

Hvis du er interesseret i hæftet, kan du se mere her: https://onlineakademiet.dk/kurser/#pdf

Her under følger beskrivelse af de første 3 videoer i serien (fra tidligere blogpost)

Video 1: Smarte kvinders guide til online kurser

viser dig, hvordan du let kan komme i gang med at lave helt enkle videoer, hvor du optager dine slides og taler til. Det kan være meget enkelt og hurtigt at lave en video, som du kan bruge som freebie eller som del af et online kursus eller online info-produkt.

Har du spørgsmål som: Hvordan får jeg lavet en optagelse af mine slides? Eller vil du bare gerne vide, hvad du skal brug?
Den første video i serien tager kun 8 minutter og den fortæller dig ALT, hvad du behøver at vide om de 3 trin, der forvandler dit materiale til et online kursus.
Hvis du gerne vil have en guide, der hjælper dig igennem de 3 trin, har du også muligheden for det!

Jeg har udarbejdet et tekst- og arbejdshæfte på 15 sider, der sammen med videoen hjælper dig igennem, giver dig gode råd og links til alt, hvad du behøver! Hæftet indeholder arbejdsark til de 3 trin i forvandlingen af dit materiale til et succesfuldt online kursus.
Hæftet indeholder desuden vejledning til, hvordan dit kursus bliver til og giver en oversigt svarende til den i videoen over de nødvendige software mm. og en rabatkupon til EN GRATIS MÅNED på Thinkifics Pro plan, som du kan gemme og anvende, når det passer dig.

Du kan købe hæftet her. Det koster kr. 48,- plus moms. Du får samtidig adgang til videoen til download sammen med PDF guiden.

Video 2: Smarte kvinders guide til overbevisende slides

Hvis du lige står og mangler et par hurtige tips til, hvordan du kan udarbejde bedre slides, så er video nr. 2 lige noget for dig!

Jeg viser dig, hvordan du kan lave flotte, effektfulde slides, der tryllebinder dit publikum på 12 minutter!
Det er nemt!
Det drejer sig om at kende ganske få spilleregler og nogle smutveje, så er vejen banet.
Hemmeligheden bag effektive, overbevisende slides er, at de skal være enkle og lige så tydelige, som reklamer på en husgavl. De skal understrege dine ord og hjælpe dine tilhørere med lynhurtigt at opfatte meningen.
Jeg har udarbejdet en 18 siders PDF guide “Smarte kvinders guide til overbevisende slides”. Hæftet Indeholder udover tips og tricks bl.a. vejledning til de funktioner og effekter, jeg viser i den gratis 12 minutters video.

Derud over giver jeg dig de 5 designregler, der sikrer perfekte slides, der fastholder dit publikum.

Du kan købe guiden her. Den koster kr. 48 plus moms

Video nr. 3: Smarte kvinders guide til den uimodståelige freebie

Vi har lige udgivet video nr. 3, der handler om, hvordan du udarbejder din uimodståelige freebie.

Den perfekte freebie er altafgørende for din online succes. Den skal tiltrække dine ideelle kunder og klienter, så de kommer på din e-mailliste. Når de er der, kan du tale direkte med dem og sende dem gode råd og vejledning, men jo også tilbud på dine produkter og ydelser.

Hent også det gratis PDF hæfte med ressourceliste og noter til videoen [varighed 12 min.]

Du kan se videoen her på YouTube

Der er flere små videovejledninger i støbeskeen om ingredienserne i online succes. De kommer til at ligge her:

onlineakademiet.dk/Gratiskurser

Smarte kvinder har nu også fået sit eget kursus:

Læs mere her: Smarte kvinder skaber online kurser

På glædeligt gensyn,

Til det tekniske? Til opsætning eller vedligeholdelse af dine platforme? Til opdateringer på Facebook eller til Facebook kampagner?

Vi tilbyder en lang række af tekniske, praktiske og strategiske ydelser, som kan gøre tingene lettere for dig:

Pakkeløsninger, klippekort, fast månedligt budget & coaching