Serien “Smarte kvinders guide til online succes”

Korte videoer og PDF guides

Videoserien hedder ”Smarte kvinders guide til online succes” og består af korte videoer på 8 – 12 minutter.

Video 1: Smarte kvinders guide til onlinekurser

viser dig, hvordan du let kan komme i gang med at lave helt enkle videoer, hvor du optager dine slides og taler til. Det kan være meget enkelt og hurtigt at lave en video, som du kan bruge som freebie eller som del af et online kursus eller online info-produkt.

Den første video i serien tager kun 8 minutter og den fortæller dig ALT, hvad du behøver at vide om de 3 trin, der forvandler dit materiale til et onlinekursus.

Hvis du gerne vil have en PDF-guide at støtte dig til, når du arbejder dig igennem de 3 trin, har du også muligheden for det!

Jeg har udarbejdet et tekst- og arbejdshæfte på 19 sider, der sammen med videoen hjælper dig igennem, giver dig gode råd og links til alt, hvad du behøver!

Hæftet indeholder arbejdsark til de 3 trin i forvandlingen af dit materiale til et succesfuldt onlinekursus. Du finder også dette reklamelink til 30 dages gratis prøve på Thinkific PRO + Growth løsningen.

Du kan købe hæftet her og få de øvrige PDF-guides med til halv pris 🎁

Video 2: Smarte kvinders guide til overbevisende slides

Hvis du lige står og mangler et par hurtige tips til, hvordan du kan udarbejde bedre slides i PowerPoint (eller for den sags skyld i Canva), så er video nr. 2 lige noget for dig!
Jeg viser dig, hvordan du kan lave flotte, effektfulde slides, der tryllebinder dit publikum! På 12 minutter!

Hemmeligheden bag effektive, overbevisende slides er, at de skal være enkle og lige så tydelige, som reklamer på en husgavl. De skal understrege dine ord og hjælpe dine tilhørere med lynhurtigt at opfatte meningen.

Video nr. 2 i serien tager 12:45 min. og i den tager jeg dig med ind i PowerPoint, hvor jeg viser dig, hvordan jeg opretter skabeloner og giver dig tips til, hvordan du kan oprette smukke, effektive slides med diverse effekter.

Jeg har udarbejdet en 21 siders PDF guide “Smarte kvinders guide til overbevisende slides”. Hæftet indeholder udover tips og tricks vejledning til de funktioner og effekter, jeg viser i den gratis video, men også de 5 designregler, der sikrer perfekte slides, der fastholder dit publikum.
Du kan købe hæftet her og få de øvrige PDF-guides med til halv pris 🎁

Video nr. 3: Smarte kvinders guide til den uimodståelige freebie

Den perfekte freebie er altafgørende for din online succes. Den skal tiltrække dine ideelle kunder og klienter, så de kommer på din e-mailliste. Når de er der, kan du tale direkte med dem og sende dem gode råd og vejledning, men jo også tilbud på dine produkter og ydelser.

Video 3 [varighed 12 min.] er ligesom de andre videoer gratis og det er det lille PDF hæfte med ressourceliste og noter til videoen også.

Video 4: Smarte kvinders guide til content marketing

I videoen får du en introduktion til

  • Content: Der er fælles betegnelse for alt det indhold – tekster, billeder, videoer, audioer, som du udgiver, for at hjælpe, vejlede, underholde din målgruppe.
  • Content marketing: Den måde, du leverer dit indhold på, så din målgruppe finder det.
  • Content marketing strategi: Din strategi sikrer, at du leverer det rigtige indhold til de rigtige personer på det rigtige tidspunkt. Din strategi omfatter de forskellige platforme, du benytter, som f.eks. din blog, sociale medier, e-mails, andre steder, du leverer gratis og værdifuld information.

Video 4 tager 9 minutter og giver dig en hurtig gennemgang af, hvad content marketing er og hvorfor det kan være en god ide.

Lige som til de øvrige videoer, har jeg udarbejdet et tekst- og arbejdshæfte, som kan guide dig igennem planlægning og de forskellige beslutninger i udarbejdelsen af din strategi.

Hæftet indeholder udover en introduktion til content marketing 3 arbejdsark med skrivefelter til overblik og planlægning af din egen content marketing strategi.
Du får eksempler på virksomheder, der har en forbilledlig strategi samt 7 forskellige måder at levere dit content på.

Du kan købe hæftet her og få de øvrige PDF-guides med til halv pris 🎁