Kursusplatformen Thinkific

Thinkific er kursusplatformen, som du bør kende.
Jeg mener faktisk SKAL kende. NU. Du skal nemlig i gang. NU.

Thinkific er en uhyre nem, rubust og komplet salgsplatform til online kurser, som har en GRATIS løsning, der giver dig adgang til hele maskinrummet.

Du kan have et online produkt og du bestemmer frit, om det skal være et lille eller et stort kursus, optaget webinar, PDF downloads eller forsalg af et endnu ikke udarbejdet kursus.

Du kan altså hoste og sælge dit onlineprodukt via Thinkific uden at betale dem én øre!

Der er selvfølgelig begrænsninger og de vigtigste er, at du max. kan have 1 kursus liggende og at du ikke kan integrere platformen med din e-mailservice udbyder.

Der er også nogle begrænsninger i forhold til, hvordan du kan monitorere dine kursister, MEN det opvejes så rigeligt af, at du nemt kan komme i gang helt gratis og at du kan opgradere til en betalingsløsning, når og hvis du får lyst til det.

Jeg vil lige komme med en bekendelse her:

Jeg er onlinekursus-junkie. Så er det sagt.

Jeg deltager i onlinekurser, webinarer og lytter til podcasts med stor fornøjelse. Jeg elsker ny viden, nye indsigter, smarte måder at gøre ting på og bedst af alt, at jeg kan gøre det på præcis dét tidspunkt, der passer ind i mit liv.

Jeg er dybt fascineret af, at jeg kan bruge min viden og erfaring til selv at undervise online. Jeg tager det, jeg ved og laver et onlinekursus eller digitalt info-produkt ud af det. På den måde kan jeg dele min viden, hjælpe andre og samtidig tjene penge på det. Det er fantastisk!

Er det noget for helt almindelige mennesker?

Mange vil gerne i gang, men kan ikke rigtig se sig selv i det, fordi de synes, at ALT – især det tekniske – virker uoverkommeligt.

Og ja, det kræver selvfølgelig tid og viden, men alle kan gøre det. For det gælder jo bare om at vælge gode og nemme løsninger til alt det tekniske, så du kan komme ud med din viden til gavn for dine kunder, klienter og kolleger.

 • Du kan vælge at give det gratis væk, som en del af din markedsføring eller service.
 • Du kan vælge at sælge dine små og store onlinekurser, dine PDF e-bøger og guides.
 • Du kan vælge at bruge dine digitale infoprodukter til at hjælpe kolleger, informere chefer, undervise nyankomne. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge online kurser og digitale infoprodukter til internt i en stor virksomhed eller organisation. Du kan demonstrere din viden overfor kolleger, chefer og ikke mindst kommende chefer.
 • Dine produkter kan ligge på din linkedIn profil, du kan dele den på SlideShare og YouTube. Det har aldrig været lettere at komme ud med sin viden og dele den med verden.

Der er mange gode grunde til at lave online kurser:

 • Større frihed
 • Mere fritid
 • Øget indtjening
 • Større eksponering
 • Etablering som ekspert i forhold til målgruppen

Hvis du i forvejen afholder live kurser eller underviser kunder eller klienter én-til-én, ligger det lige til højrebenet at omdanne dit materiale til et onlinekursus.

Du vil nå ud til et bredere publikum, de kan tage dit kursus, når det passer dem og du kan med optagelse af ét enkelt kursus sælge det igen og igen (mens du laver andre ting… eller ingenting 😉)

De kan få din undervisning, når og hvor de ønsker den.

De 5 smarte muligheder på Thinkific

Du kan levere et online informationsprodukt på Thinkifics (reklamelink) kursusplatform som:

 1. Et stort omfattende, alt-inkluderende kursus
 2. Et mikro- eller minikursus, hvor du meget kort og målrettet besvarer ét enkelt spørgsmål eller løser ét enkelt problem uden store mængder teoretisk viden
 3. Et digitalt informationsprodukt, der skal downloades, som f.eks. en e-bog, en PowerPoint skabelon, en strikkeopskrift, osv.
 4. En optagelse af et live webinar
 5. Et forsalg af et endnu ikke udarbejdet produkt

Har du brug for hjælp til opsætningen af kursusplatformen?

 1. Du kan finde færdige pakkeløsninger HER, hvor vi sætter det hele eller dele af det op for dig.
 2. Du kan gøre det på egen hånd med vores komplette implementeringskursus, der guider dig igennem alt, hvad du skal vide om og gøre på Thinkific.

Kurset hedder Fra NYbegynder til ThinkificPRO