Sælg onlinekurser fra en smuk Thinkific kursusplatform

Hvis du har et brændende ønske om at sælge onlinekurser og ønsker at skabe en succesrig virksomhed ud fra din helt unikke viden, skal du bruge en kursusplatform at levere det fra.
Hvis det tekniske ikke er din spidskompetence, er det en god ide at tjekke mulighederne på de mange hostede kursusplatforme. Der er mange gode. Jeg anbefaler Thinkific (du finder de vigtigste grunde til det her).

Thinkific er en hosted kursusplatform, der giver iværksættere mulighed for at omdanne deres ekspertise til en blomstrende virksomhed. Thinkific gør det let at oprette, markedsføre, sælge og levere onlinekurser og medlemssider under dit eget navn.

Hvis du er i de tidligere stadier af din onlinekursus-eventyr og måske kun udgiver dine ting på YouTube eller i en Facebookgruppe, kan Thinkific hjælpe dig med at få dine onlinekurser eller din medlemsside ud i verden og maksimere salget fra en kursusplatform, der kan tilpasses individuelt og som er specielt designet til at sælge netop onlinekurser!

Sådan kommer du i gang

Du skal blot starte med at vælge et af deres professionelt designede temaer, tilføje, slette eller omarrangere afsnit på dine kursussider med drag and drop funktionen og så tilpasse hvert element, så det matcher dit brand.

Og hvis du har en webstedsudvikler i maven, så har du også fuld adgang til HTML og CSS. Så er alt muligt!

Du kan oprette hele din online tilstedeværelse på Thinkific eller du kan meget nemt (via link) forbinde dine kurser, landingssider og selve platformen med en eksisterende hjemmeside, hvilket giver dine kursister en oplevelse af en sammenhængende virksomhed.

Der er hjælp at hente

Thinkific har et fremragende Help center med vejledninger og support, så du kan føle dig sikker med den letteste teknologi og den bedste support i branchen.

Hvis du gerne vil guides hurtigt igennem trinene og være færdig med opsætninger på den korteste tid eller har brug for hjælp, der helt ned i mindste detalje fortæller dig hvad og hvor, har jeg udarbejdet præcis det kursus, du ønsker dig!

Hvis du bare vil i gang uden video-vejledninger og finde ud af det undervejs, har jeg samlet links til Thinkific vejledninger i deres Help center og pakket dem sammen med en tjekliste, som du kan bruge og dermed være sikker på, at du kommer hele vejen rundt.

Thinkific er i rivende udvikling og forbedres og udbygges løbende med stor fokus på resultater for både dig og dine kursister.

Et onlinekursus genererer ekstra indtægt og øget frihed og Thinkifics passion og mission er, at du skal kunne oprette onlinekurser præcis, som du vil og undervise på dine egne præmisser på en nem og sikker platform, der matcher dit brand, så du kan skalere din virksomhed og forfølge dine drømme baseret på, hvad der er bedst for dig og dit publikum.

Hvis du stadig er i tvivl

om, Thinkific er det rigtige valg for dig, så tjek vores gratis demo, hvor jeg viser dig de forskellige lektionstyper, som du kan opbygge dit kursus med, og de mange sektionstyper (drag-and-drop), som du kan opbygge dine sider med.

Thinkific (reklamelink til 30 dage gratis på PRO+Growth) er et LMS (learning management system), som jeg plejer at kalde en kursusplatform, for det er en komplet, hosted løsning.
Jeg har udarbejdet en demo, for at hjælpe dig med at finde ud af, om Thinkific er det rigtige for dig.

Du har adgang til demoen i 14 dage her:
https://kurser.onlineakademiet.dk/courses/thinkific-demo

IMPLEMENTERINGSKURSUS

Fra NYbegynder til Thinkific PRO

Bliv guidet igennem hele opsætningen af din egen kursusplatform på Thinkific med korte demo-videoer, tjeklister, guides og procedureark til de tilbagevendende opgaver.