FÆRDIG I EN FART TIL FAST PRIS

Vælg mellem attraktive pakkeløsninger

Du har en fast pris på en konkret, afgrænset opgave.

BEMÆRK
Vi er fuldt booket pt og kan ikke levere pakkeydelser inden for de næste par måneder.

 • Opstart

Du afleverer de informationer, vi skal bruge og vi leverer derefter “pakken” til dig inden for 14 dage. Vi begynder ikke på opgaven, før du er klar.

 • Fuld åbenhed og overblik

Du får et personligt login til vores kundeportal, hvor du nemt kan følge med i den aktuelle status. Du kan se delopgaverne og hvor langt vi er.

 • Ingen overraskelser

Alle vores pakker er afgrænsede opgaver, så du ved præcis, hvad du får.

Opsætning af Thinkific kursusplatformen og dit kursus

Når du køber denne pakke, klarer vi hele opsætning af din Thinkific kursusplatformen inkl. lægger dit kursus på plads, så alt er klar til salg. Sædvanligvis tager det 14 dage fra første virtuelle møde til vi afleverer kursusplatformen til dig.

Denne pakke indeholder:

Komplet opsætning af din Thinkific kursusplatform med forside og salgsside til dit kursus. Vi lægger dine kursusfiler på plads og sørger for, at det hele fungerer, som det skal inkl. opsætning af din velkomstmail med login-oplysninger, integrationer til betaling og e-mailservice – alt, hvad der skal til, for at du kan sælge dit onlinekursus.

Sådan foregår det:

Vi aftaler et telefon/virtuelt møde, hvor vi sammen udfylder en tjekliste med de forskellige krav og koder, som vi skal bruge for at opsætte den kursusplatform, du drømmer om og få dit onlinekursus eller medlemsside udgivet.

Derefter arbejder vi med opsætning af kursusplatformens forside, kursets salgsside, upload af kursusindhold, opsætning af selve kurset PLUS opsætning af kursusplatformen inklusive integration af de 2 betalingsgateways.

Når vi efter max. 14 dage afleverer det færdige projekt til dig, modtager du en videogennemgang af din kursusplatform samt en guide til, hvordan du på egen hånd skifter lektioner, tilføjer moduler, opretter et nyt kursus og administrerer din kursusplatform.

Din investering i den komplette opsætning af kursusplatformen inklusive opsætning af 1 kursus er kr. 12.000,- + moms.

Med i prisen er komplet Thinkific-siteopsætning inklusive 1 x kursus med salgsside og det indledende virtuelle møde, hvor vi sammen udfylder tjeklisten, der giver os de nødvendige oplysninger for, at vi kan starte projektet.

Denne basispakke inkluderer opsætning af selve kursusplatformen med ét kursus og salgsside.
Hvis du ønsker at oprette flere kurser i samme omgang eller forbinde din kursusplatform med e-mailsekvenser og automatiseringer gennem tredjeparts e-mailserviceudbydere, tilføje flere sider (som f.eks. en FAQ side eller om os side), tilføje yderligere integrationer eller andre specielle krav, bedes du skrive det i henvendelsen, så vi kan give dig et tilbud.

Med denne pakke bliver din kursusplatform og dit onlinekursus opsat og forbundet korrekt, så du med sikkerhed og ro i sindet kan smække dørene op og modtage dine nye kursister.

Hvis det ikke er indenfor dit budget, så tjek vores online implementeringskursus, der tager dig med gennem hele opsætningen af din Thinkific kursusplatform trin-for-trin med videoer, tjeklister og guides. Sig farvel til frustrationerne og afmagt, få dit kursus online og hils dine nye kursister velkommen meget snart!

Vi mødes virtuelt i ½ til 1 time, inden det går løs. I løbet af mødet samler vi alle de oplysninger, vi skal bruge for at kunne lave den kursusplatform, som du drømmer om. Efter mødet vil der sandsynligvis være nogle ting, som du skal have klar, inden vi kan gå i gang med projektet. Det er også på dette første møde vi aftaler opstartsdatoen.

Mødet er afgørende for produktet

Opbygning af en Thinkific kursusplatform kan sammenlignes med at opbygge en hjemmeside og det kræver selvfølgelig en del oplysninger fra dig – både om farver, skrifttyper og din smag, men også om links, koder til din Google analytics konto og Facebook pixel og andre koder.

Under vores første virtuelle møde udarbejder vi sammen tjeklisten med alle de oplysninger, vi skal have, for at kunne oprette den kursusplatform, du gerne vil have. Vi har har brug for billeder, tekster, dine brand-farver og skrifttyper, oversigt over dit kursus, kursusmateriale, osv.

Vi skal have de efterspurgte oplysninger, inden vi går i gang, da vi ellers ikke kan overholde tiden.

Hvis du vil forhåndssælge et kursus, som du endnu ikke har udarbejdet, kan du selvfølgelige sagtens gøre det. Vi skal da bruge en kursusoversigt med lektionsnavne og indholdstype (dvs. om lektionen er en optaget videolektion, et live videomøde, pdf, quiz, osv.). Vi tilføjer derefter pladsholdere og viser dig, hvordan du uploader dit indhold, når du er klar til det.

Hvis du har brug for hjælp til at oprette dit kursus (struktur, lektioner, videoer osv.), så klik her for at få adgang til Thinkifics gratis kursus om oprettelse af dit onlinekursus.

Når du har lavet dit forarbejde, tager vi over og selve projektet tager op til 14 dage. Når du modtager din kursusplatform, er den komplet, testet og fuldstændig klar til, at du kan byde dine kursister velkommen!

Hvis du ønsker hjælp til dine tekster, e-mailsekvenser, andre kurser, sider eller integrationer, kan det tage længere tid, men du får en tidsplan, når vi sender dig tilbuddet.

Hvis du har ønsker til udformning af din kursusplatform, som ikke kan løses i denne projektpakke, kan du angive det i henvenselsesformularen, så kontakter vi dig.

Vi klæder dig på, så du selv kan administrere din Thinkific-kursusplatform, når vi har afleveret den til dig. Du får en grundig gennemgang på video af din kursusplatform – både som den ser ud for dine kursister og som den ser ud for dig som administrator.
Du modtager tjeklister til de forskellige standardprocedurer, så det er nemt for dig at gentage dem efter nogen tid og videovejledninger om administration af dine kursister og oprettelse/ændring af dine onlinekurser. Derudover får du 30 dages e-mail-support.

Mange af vores kunder vender tilbage, når de er klar til at udgive nye onlinekurser eller har brug for hjælp til at udvide deres onlinekursusvirksomhed. Vi har særlige tilbud til tidligere kunder 🙂

Pris

kr. 12.000,-

PLUS MOMS

Du får en komplet kursusplatform –
klar til udgivelse af dit onlinekursus med
med forside, salgsside og integrationer.

Vi lægger dit onlinekursus ind og tester det hele.

Opsætning af den gratis Thinkific kursusplatform

Thinkific er en komplet salgs- og kursusplatform. Den har en gratis version, hvor du kan have 1 produkt liggende, inden du skal opgradere.
Vi bruger Thinkific og anbefaler den, fordi den er super nem, robust og gratis.

Denne pakke indeholder: 

Komplet opsætning af din gratis Thinkific konto inkl. integration med din hjemmeside, Google analytics og Facebook.

PLUS

 • 30 minutters afstemningssamtale, inden vi går i gang
 • Den danske vejledning fra vores Thinkific opsætningskursus, så du nemt og enkelt kan fortsætte på egen hånd.
 • Videovejledning: “Sådan lægger du dine kursusfiler ind”
 • Tjekliste med oversigt over det, du skal have klar inden opsætningen (Du behøver ikke have selve kurset klar)
 • Videogennemgang af din konto, hvor jeg fortæller dig, hvordan det hele fungerer, så du kan fortsætte på egen hånd

Kursusplatformen afleveres fiks og færdig til dig, hvorefter du selv lægger dit onlinekursus ind.

Pris

kr. 5.000,-

PLUS MOMS

Du får en opsætning af den gratis kursusplatform –
klar til udgivelse af dit onlinekursus med
med forside, salgsside og integrationer.

Skræddersyede vejledninger

Jeg udarbejder vejledningen, så den passer præcis til dit system og dine behov.
Du får en video- og PDF-vejledning til præcis den opgave, du selv vil stå for eller kunne uddelegere.

Jeg udarbejder procedureark med punkterne linet op trin-for-trin samt optager hele arbejdsgangen på video, så den er nemt at kopiere.
Det kan være inden for emnerne:

 • WordPress. Rettelser på hjemmesiden, oprettelse af nye sider, landingssider, omdirigering af sider, indsættelse af formularer, popup'er, osv.
 • Billeder. Oprettelse af skabeloner til dig på Canva med branding og i de størrelser, du ønsker det
 • ConvertKit
 • Thinkific
 • ConvertBox
 • ThriveCart
 • Facebook annonceadministratoren

Pris

Få et tilbud

Få hands-on vejledninger,
så du nemt selv kan klare
opgaverne
sikkert og hurtigt

Opsætning af din e-mailservice

Kom i gang med e-mail markedsføring nu. Vi opsætter din Convertkit, så du er klar til at opbygge din e-mailliste.

Denne pakke indeholder:

 • Opsætning af din konto
 • 2 e-mailskabeloner
 • 2 tilmeldingsbokse
 • 2 landingssider inkl. “tak for tilmeldingen”-side
 • Integration med Google analytics og Facebook
 • Videogennemgang af din konto, hvor jeg fortæller dig, hvordan det hele fungerer, så du kan fortsætte på egen hånd

Pris

kr. 5.000,-

PLUS MOMS

Opsætning af din nye ConvertKit konto, så du er klar til opsamling af leads og e-mailmarketing

Autopiloten

Du har en konto hos Convertkit og vil gerne i gang med at sende sekvenser ud. Automatisk, altså uden at løfte en finger!

En sekvens er en række færdige e-mails, som systemet automatisk sender ud, når folk tilmelder sig din liste:

De tilmelder sig din e-mailliste og modtager derefter en række e-mails med nogle dages mellemrum. Du kan helt selv bestemme hvor hurtigt og hvor mange (op til 10) e-mails, du vil have i den sekvens.

Du skriver teksterne til din velkomstsekvens og jeg sætter det op og så kører det fuldautomatisk.

Du får:

 • Opsætning af e-mailsekvens på op til 10 mails
 • Tilmeldingsboks eller landingsside
 • “Tak for tilmelding”, som besked eller side
 • Videogennemgang af opsætningen.

Bemærk: Du skriver selv indholdet i dine mails.

Du behøver ikke at have dine tekster klar, inden jeg går i gang. Du kan nemt sætte dem ind senere, men det er naturligvis nemmere for dig, hvis du har skrevet teksterne, så er din sekvens klar og sat i gang, når jeg afleverer det til dig.

Du kan med fordel lave flere sekvenser, så du har én dedikeret sekvens pr. freebie eller tilbud.

Pris

kr. 2.500,-

PLUS MOMS

Opsætning af automatiseret mailsekvens. Nem at kopiere

Den komplette

Opsætning af din e-mailservice inkl. velkomstsekvens og skabeloner til f.eks. nyhedsbrev

Kom i gang med din e-mail markedsføring nu. Vi opsætter en Convertkit konto og gør alting klar, så du kan komme i gang med at opbygge din e-mailliste nu. Du ved, det er vigtigt.

Denne pakke indeholder det hele – alt fra de øvrige Convertkit pakker plus integrationer, klargøring af nyhedbrev,  tags, segmenter,…alt inkl. support, når du selv skal i gang.

Du får:

 • Opsætning af din konto
 • Indlæsning af dine kontakter
 • 2 tilmeldingsbokse (fast og/eller popup)
 • 2 landingssider inkl. “tak for tilmeldingen”-side
 • Tags og segmentering af dine abonnenter
 • Automatiseret velkomstsekvens til dine nye abonnenter (på op til 10 e-mails)
 • Opsætning af dit nyhedsbrev i skabelon, du kan bruge igen og igen
 • Integration med din hjemmeside, Facebook og Google analytics
 • Videogennemgang af din konto, hvor jeg fortæller dig, hvordan det hele fungerer, så du nemt kan fortsætte på egen hånd
 • 1 klippekort (1 time) som du kan bruge til support eller flere funktioner i Convertkit

Bemærk: Du skriver selv indholdet i dine mails.

Pris

kr. 9.000,-

PLUS MOMS

Den komplette opsætning inkl. velkomstsekvens og skabeloner til f.eks. nyhedsbrev

Hør nærmere

Pakkeløsningerne er en nem og overskuelig måde at få lavet afgrænsede opgaver på.
Du kender prisen – ingen overraskelser.

Indhent også gerne et tilbud, hvis du ikke finder den pakke, du søger.
Udfyld spørgeskemaet, så kontakter jeg dig hurtigst muligt!