Vil du ha’ en mock up eller 10?

Kigger du nogensinde på andres hjemmesider og tænker “Maand, det ser fedt ud. Hvordan gør de det?”

Det er jeg!  Kigger. Og får inspiration og nye ideer.

Hvis én af ​​de ting, du kigger længselsfuldt efter, er lækre billeder og computer mock ups*, så er der en nem løsning på det!

Det er slet ikke svært.

Du kan hente gratis billeder på vores ressourceside gratisbilleder.dk og du kan nemt lave dine mock ups selv…Eller du kan få os til det.

Der er adskillige software programmer, der kan gør det.

Et af dem er Tecsini, som er ejet af Envato, som er et firma, jeg har købt meget hos og som jeg virkelig kan anbefale. Techsini er en del af deres løsning ”Envato elements” og det koster €29 svarende til omkring kr. 220,- om måneden.

Eller du kan vælge vores ”Leveringservice”

10 mock ups, altså 10 billeder på transparent baggrund, som du kan bruge direkte eller samle og kombinere på alle mulige måder i det gratis software Canva.

Sammen med dine billeder leverer vi en video demonstration af, hvordan du kan skabe collager med dine mock ups i Canva og du får 10 slides, som du kan bruge frit i dine egne slides eller ændre størrelsen på sliden og bruge dem som billeder på din hjemmeside eller i andet materiale. Det viser jeg dig også i en demo video, der følger med. (Du får adgang til de 2 demovideoer på Thinkific og har ubegrænset adgang til dem fremadrettet.)

Tænker du:

*Hvad er en mock up? Det er i dette tilfælde en illustration af dit materiale. Det kan være et billede af en computer med et billede af dig på skærmen, som dem, du ser her under:

I videoerne, der følger med de 10 mock ups, viser jeg, hvordan du kan kombinere de forskellige billeder til en samlet collage og bruge den på din hjemmeside og i dine produkter.

Se mere her: Ydelser

Du er velkommen til at kontakte os med specielle ønsker. Hvis de ligger inden for vores ekspertise, så fikser vi dem for dig!

På glædeligt gensyn,

Til det tekniske? Til opsætning eller vedligeholdelse af dine platforme? Til opdateringer på Facebook eller til Facebook kampagner?

Vi tilbyder en lang række af tekniske, praktiske og strategiske ydelser, som kan gøre tingene lettere for dig:

Pakkeløsninger, klippekort, fast månedligt budget & coaching